Nový verbuňk - Jedů chlapci

Skoroňáci natočili na počest Skoroňské jízdy králů nový verbuňk "Jedů chlapci". Autor hudby i textu je Petr Ingr, který si ho s Frantou Uhrem i zazpíval.

projít na článek

Halová kopaná mladších žáků

V úterý dne 28. února 2017 se zúčastnili chlapci naší školy (prima až tercie) okrskového kola v halové kopané, které se konalo ve sportovní hale SŠTO Dačice.

projít na článek

Vánoční volejbalový turnaj

Ve čtvrtek 20. 12. se konal volejbalový turnaj smíšených družstev 3 chlapci + 3 dívky. Zúčastnilo se celkem 12 týmů od tercie až po oktávu, družstva byla zkombinována i z více tříd.

projít na článek

Dramatický turnaj plný napětí

V úterý dne 6. 3. 2018 odjelo družstvo chlapců z vyššího gymnázia zvláštním autobusem do J. Hradce, kde se konal ve sportovních halách florbalový turnaj středních škol. Naši chlapci byli nalosováni do skupiny B.

projít na článek

Spuštěn nový web

Spustili jsme pro Vás nový web. Na našem webu nyní najdete vše přehledně a rychle. Těšíme až nás navštívíte :) The post Spuštěn nový web appeared first on Autoservis Náhlovský.

projít na článek

O cestovní koště

Ve čtvrtek dne 26. 4. 2018 se konal v tělocvičně SŠTO Dačice již 20. ročník volejbalového turnaje smíšených družstev žáků středních škol (3 chlapci a 3 dívky) - O CESTOVNÍ KOŠTĚ. Tohoto turnaje se zúčastnila dvě družstva z naší školy.

projít na článek