Hodnotitelská komise 15. ročníku soutěže o prestižní značku Regionální potravina Jihočeského kraje vybírala z celkem 103 přihlášených produktů od 28 výrobců. V nejsilněji zastoupené kategorií nápojů získalo nominaci Šumavské bylinné od Mykoprodukta. Chuťové buňky komise velmi zaujal také povidlovo tvarohový Dvojctihodný koláč z Holašovické Hospody a Přejetej Jilemák ze Statku u Misařů. Soutěž prob ...
Ocenění značkou kvality Regionální potravina si převzalo na slavnostním vyhlášení na Dožínkách Plzeňského kraje devět lokálních producentů. Mezi oceněnými jsou například Jaroslav Procházka za Žihelskou svačinku, Adam Březovský za Čerstvý kozí sýr ořechový
projít na článekDo patnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se ve Středočeském kraji přihlásilo 48 lokálních výrobců s 245 produkty. Mezi nominovanými výrobky je například Čerstvá smetana Jersey 30procentní od minimlékárny Dvůr Kobylnic
projít na článekDo patnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se ve Středočeském kraji přihlásilo 48 lokálních výrobců s 245 produkty. Mezi nominovanými výrobky je například Čerstvá smetana Jersey 30procentní od minimlékárny Dvůr Kobylnic
projít na článekDo patnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se ve Středočeském kraji přihlásilo 48 lokálních výrobců s 245 produkty. Mezi nominovanými výrobky je například Čerstvá smetana Jersey 30procentní od minimlékárny Dvůr Kobylnic
Do patnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se ve Středočeském kraji přihlásilo 48 lokálních výrobců s 245 produkty. Mezi nominovanými výrobky je například Čerstvá smetana Jersey 30procentní od minimlékárny Dvůr Kobylnic
projít na článek