Ukázky názvů: „Salát s kuřecím masem a quinoou, který zvládnete za 20 minut“ nebo „Jak připravit dokonalý sezónní vegetariánský salát“ nebo „Parádní salát z toho, co dům dá“ Pokud chcete podpořit SEO příspěvku, zahrňte do názvu klíčové slovo. Nyní, když jste čtenáře zaujali skvělým (a lahodně znějícím) názvem, je čas napsat úvodní odstavec. V této části můžete čtenářům říct, co budou připravovat. Můžete vysvětlit, co z vás dělá experta, a uvést vaše osobní zkušenosti s přípravou receptu. Anekdoty představují parádní způsob, jak upoutat pozornost čtenářů. Než níže vyjmenujete ingredience a vypíšete recept, přidejte poslední větu, která váš recept shrnuje. Můžete také přidat počet porcí a celkovou dobu přípravy. Zde můžete zaujmout pozornost čtenářů pomocí úchvatných, kvalitních obrázků vašeho receptu. Můžete přidat obrázky jednotlivých kroků vašeho receptu nebo hotového pokrmu. Přidejte své obrázky zde. Váš seznam ingrediencí Pojmenujte jednotlivé ingredience a uveďte množství Uveďte odkazy na produkty, které doporučujete Nezapomeňte do receptu doplnit volitelné přísady Krok 1: Začínáme Toto je první krok při přípravě dokonalého pokrmu. Buďte co nejkonkrétnější, aby vaši čtenáři postupu porozuměli. Přidejte nadpis pro každý krok receptu. Nadpisy se zobrazí vašim čtenářům a motivují je k tomu, aby scrollovali dál. Rozdělte postup na krátké, srozumitelné kroky. Krok 2: Přidejte tolik kroků, kolik podle vás recept vyžaduje. Naformátujte nadpisy jednotlivých kroků jako Nadpis 3. Ukončení příspěvku Příspěvek zakončete rychlým shrnutím postupu, který se vaši čtenáři právě naučili. Pak je vyzvěte, aby zanechali komentář, sledovali vás na sociálních sítích nebo si prohlédli související příspěvky.
Rostlinné dobroty vytvořila autorka kuchařek Slovegán a uznávaná veganská food blogerka, Nikoleta Kováčová. The post Recepty: Bulgogi Bowl a Kotlíkový koláč appeared first on Kulturio.cz.
projít na článekV poslední době jsme přímo bombardování médii, klinickými studiemi z Harvardu či jiných renomovaných univerzit, peer-reviewed magazínů, lékaři, výživovými specialisty apod., co bychom měli a neměli jíst a co je vlastně optimální strava pro člověka. Jednou
projít na článekV širokom svete pečenia vyvolávajú niektoré dobroty jemný nádych nostalgie a pohodlia. Jedným z takýchto utešených jedál je často tento úžasný dezert: gaštanová torta s mascarpone. Nejde však o bežný dvojvrstvový vanilkový koláč, ale o jedinečne ochutené,
projít na článekUpéct rychlý, levný a navíc chutný koláč je občas výzvou pro nejednu kuchařku. Navíc, pokud chce zužitkovat přezrálé ovoce či jinou surovinu před datem spotřeby nemusí to být až tak jednoduché. Můžete však vyzkoušet náš tip na hruškovo-jablečný koláč, kt
projít na článekZákusek plný zdravých ořechů, s rumem, šťavnatý a s úžasně křupavou čokoládovou polevou. Klasika z domácích koláčů, jaké se dělají na Vánoce, či Velikonoce. Koláč Opilý Izidor patří mezi nejoblíbenější u mužských mlsounů. Obsahuje totiž až dva decilitry r
projít na článek