Obtížný Zolder prověřil schopnosti truckerů

Úřadující evropský šampion Adam Lacko dokázal hned v prvním závodě víkendu vybojovat druhé místo. Na stupně vítězů se však nepodíval naposled, v neděli obsadil třetí pozici. Oly Janes si v sobotu dojel pro jeden stříbrný pohár v hodnocení nováčků a v neděli dojem dvakrát devátý. Po belgickém víkendu drží v hodnocení týmů Buggyra i nadále třetí pozici.

projít na článek

Úspěšný víkend truckerů v Mostě s vítězstvím Lacka i Vršeckého

Především Buggyra řádila o víkendu truckerů v severočeském Mostě o víkendu, kdy zrovna nepanovalo v okolí autodromu vlídné počasí. Adam Lacko i David Vršecký si vyplnili svůj sen a oba stáli na nejvyšším stupni za znění národní hymny. Španěl Albacete v Mo

projít na článek

Engeho a Rusinova čeká těžký Zolder

Předposlední podnik Blancpain Sprint Series se již tento víkend uskuteční na belgickém okruhu Zolder, kde Tomáš Enge s Romanem Rusinovem usedne do Lamborghini Gallardo GT3 týmu Reiter Engineering a zabojuje o co nejlepší výsledek.„Zolder znám velmi dobře,

projít na článek

Zolder: Okruh ve znamení adrenalinu

Po závodě v Mostě, ve kterém prohrál v neděli truck racing s počasím, budou nejrychlejší truckeři starého kontinentu bojovat o body na belgickém okruhu v Zolderu.

projít na článek

FIA ETRC Zolder 2022: Čtyři vítězové, Lacko slaví s nimi

Hned čtyři vítězové našli cestu na nejvyšší stupínek při závodech FIA ETRC v belgickém Zolderu, kde i počasí hrálo svou neodmyslitelnou roli.

projít na článek

Úspěchy českých truckerů trochu jinak

Od roku 1985 se jezdí Evropský pohár kamionů a v roce 2006 se začala psát historie šampionátu těžkých strojů a jejich nezkrotných pilotů. V článku se podíváme na české jezdce, kteří se poprvé podívali do poháru v roce 1987, a to hned s dvojicí Liazů.

projít na článek