ODPOVĚDI NAJDEME VE SVÉM NITRU

Ve svém nitru máme odpovědi na všechny otázky. Je to naše vnitřní moudrost. Někteří lidé však klíč je svému nitru už dávno ztratili a zavaleni každodenními povinnostmi už ani nevědí, že jim nějaký klíč ke komnatě své podstaty vůbec schází. Cesta osobní transformace není lehká a vyžaduje čas, vytrvalost a píli. Ano, vše co roste, bolí.. přesto nás na konci každého dne čeká obrovská odměna ve formě boží energie života.

projít na článek

Otázky a odpovědi

Odpovědi na vaše dotazy, které nám za uplynulý rok přišli, ať jako FB zpráva, e-mail či komentář.

projít na článek

10 nejlepších odrůd CBD, které najdeme na trhu podle Leafly

Váháte nad tím, jakou odrůdu si vybrat. Sladší nebo zemitá chuť, kolik % THC a jak to vůbec rozeznat? Pojďte si dnes s námi projít 10 nejlepších CBD strainů, které na trhu najdeme. Kanabidiol neboli CBD je druhým nejběžnějším kanabinoidem , který  se v

projít na článek

kniha: KRUTÁ HRA O TVÉ ZDRAVÍ

Přistoupíte na „Mnichovskou dohodu“ o svém zdraví?   Víte, že rady lékařů o výživě vás mohou zabít? Že nízkotučné diety způsobují obezitu? Že málo tuku ve stravě vám může poškodit mozek? Že cholesterol nemůže za ucpávání cév a nízký cholesterol vám může z

projít na článek

MĚSÍČEK LÉKAŘSKÝ

V přírodním léčitelství byl vždy významnou bylinkou. Výtažky z měsíčku najdeme také ve spoustě léků používaných klasickou medicínou. Není divu.. chrání a léčí naše tělo a je to a ten pravý strážce pro zdravou kůži..

projít na článek

Tajemství záhadného statku Pohádka | dokumentární film

Jeden z nejrozsáhlejších výzkumů Paranormal týmu z. s., který dal zcela jasné odpovědi na to, co se zde opravdu stalo, a co je jen výplodem legend.

projít na článek