Otázky a odpovědi

Odpovědi na vaše dotazy, které nám za uplynulý rok přišli, ať jako FB zpráva, e-mail či komentář.

projít na článek

ODPOVĚDI NAJDEME VE SVÉM NITRU

Ve svém nitru máme odpovědi na všechny otázky. Je to naše vnitřní moudrost. Někteří lidé však klíč je svému nitru už dávno ztratili a zavaleni každodenními povinnostmi už ani nevědí, že jim nějaký klíč ke komnatě své podstaty vůbec schází. Cesta osobní tr

projít na článek

Proč Bašta? , O co tu doopravdy jde?

[7 min. čtení] Miloslav Šimek: 2 otázky, ani na jednu nepřináším odpovědi, ale naopak informace - podle mého k zamyšlení - nad nimi. Nelze uvést vše, ale doufám, že i část bude zajímavá.

projít na článek

Nový přírodovědný kroužek

Přírodopis, fyzika, chemie biologie.... líbí se ti tato slova? Často hledáš odpovědi na otázky "Proč?" a "Jak?". Baví tě pokusy a chceš zkoumat věci okolo?Pak patříš mezi nás!

projít na článek

Otázky pro prezidentské kandidáty ČR 2023

Vážení čtenáři, vážení členové, blíží se volby prezidenta republiky. Proto jsme pro kandidáty připravili sadu otázek. V dnešním článku si můžete přečíst došlé odpovědi.

projít na článek

Nejdůležitější informace, které chcete vědět!

Jak dlouho trvá doručení? Děláte náhledy gravírování? Uvidím, jak bude věnování vypadat? Kam gravírujete? V čem hodinky přijdou? Mají vlastní krabičku? Je doprava zcela zdarma? Aneb odpovědi na všechny otázky, než si pořídíte pravé dřevěné hodinky nebo ná

projít na článek