Okruhová divize 5 letos ožívá.

Divize 5 je určená pro tzv. placky, případně vozy Radical, aby i jejich piloti měli možnost se představit na okruzích. Nicméně startovní pole nebývá zdaleka zaplněno tak, jako v jiných divizích při okruhových závodech. Letos právě do „pětky“ naskočí dva čeští ( ještě přesněji moravští) závodníci se spidery Norma M20F a M20FC. Jistě to bude zajímavé obohacení startovních listin.

projít na článek

Jak se závodilo v loňském roce na mosteckém okruhu

Oblíbená okruhová série Carbonia Cup letos netradičně zahajuje na Slovakiaringu. Další zastavení bude patřit vzdálenému Pannoniaringu a pokud vše půjde dobře, Covid a vláda dovolí, uvidíme celé závodní pole na domácím mosteckém okruhu. Zatím si můžeme při

projít na článek

1. kolo DIVIZE Zpč. ÚS 2019

ČRS z. s., Západočeský územní svaz, odbor lovu ryb udicí pořádá 1. kolo DIVIZE ZÚS 2019 - závod družstev a Krajský pohár jednotlivců ve feederu.

projít na článek

Carbonia Cup na okruhu v Mostě obrazem

Dne 14.7. pokračovala oblíbená okruhová série Carbonia Cup na mosteckém Autodormu. Podívejte se na fotografie Mirka Grusy.

projít na článek

ROLLER COASTER CUP 2018

A je tady další ročník Roller Coaster Cup 2018 /”RCC”/, soutěž ve sportovním cheerleadingu, která se bude konat 24. 3. 2018 v hale Královka, v Praze na Letné. Pro letošní ročník jsou otevřeny tradiční týmové divize v oblasti Cheer i Performance (dříve ozn

projít na článek

Christopher Brenier vítězí na Hockenheimringu

Okruhová série pro rychlé monoposty Formule F1, F3000, Auto GP, IndyCar ale i další. Ano Maxx Formula zase po roce bude u nás v Mostě. A my se teď podíváme, jak si vedli jezdci na druhém letošním závodním víkendu na Hockenheimringu v Německu.

projít na článek