OPATOVICE I, RD 2+1 SE ZAHRADOU, 340 m²

ERA Apalucha Vám exkluzivně nabízí k prodeji rodinný dům vhodný k rekreaci. Samostatně stojící rodinný dům se zastavěnou plochou 85 m2, zdivem smíšeným, přízemní, zastřešený sedlovým krovem s taškovou krytinou se nachází v obci Opatovice I. Napojen je na elektřinu, voda je tažena z vlastní kopané studny na pozemku. Dům o dispozici 2+1 se skládá z předsíně, kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a WC. Topení je řešeno krásnými kachlovými kamny na dřevo a el. přímotopem, ohřev vody zajišťuje bojler. V koupelně je sprchový kout a umyvadlo, WC splachovací, odpady svedeny do jímky. V kuchyni instalována kuchyňská linka se sklokeramickou deskou a dřezem, dále je zde příjemný jídelní kout. Okna jsou plastová, podlahovou krytinou dlažba a dřevo. Pod přístavkem, ve kterém je dílna, se nachází sklep o rozloze 8 m2. Celková rekonstrukce domu započala v roce 2016 včetně přístavby. Dům je v dobrém stavu, rekonstrukce však nebyla zcela dokončena. Na pozemku jsou zapsána dvě věcná břemena. První z nich je braní vody, avšak v současné době toto břemeno nikdo nevyužívá, sousední domy mají vlastní vrtané studně. Studna je hluboká cca 25 m a je v ní dostatek vody. Druhé věcné břemeno je ČEZ Distribuce, a. s. (sloupek na pozemku). Obec Opatovice I se po roce 1989 osamostatnila od Červených Janovic, je zde evidováno cca 100 domů, trvale zde žije cca 100 obyvatel, v letní sezóně díky chatařům a chalupářům několikanásobně více. Od Kutné Hory je vzdálena 14 km, od Červených Janovic 2 km, napojena na autobusovou dopravu. Širší občanská vybavenost se nalézá v Červených Janovicích – základní škola a mateřská škola, pošta, obchody, služby. Financování lze hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi poradíme.The post OPATOVICE I, RD 2+1 SE ZAHRADOU, 340 m² first appeared on ERA Reality.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 145 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 175 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardně a moderně zařízenýbyt 2kk s vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 78 m2 v prvním nadzemním podlaží s vlastní 85 m2 zahradou a garážovým stáním.

projít na článek

RADIM RD se zahradou

Rodinný dům je umístěn v intravilánu obce Radim u Kolína. Nemovitost má dispozici 3+1 a disponuje prostornou zahradou, dvorem, sklepem a přístavky. Stav je původní, ale udržovaný, s možností rekonstrukce dle vlastních představ. Dům je napojen na dostupné

projít na článek

Byt 2+1 v RD s velkou zahradou

K pronájmu na období cca jednoho roku nabízíme byt 2+1 v rodinném domě ve velmi dobrém stavu se zahradou (705m2) v klidné ulici Na Chmelnici pod Tabulovým vrchem. Byt o velikosti 67 m2 se nachází v II. NP. K bytu patří balkón, možnost využití verandy a za

projít na článek