Osobní asistence při nákupu NW oblečení aobuvi

Často se mne ptáte, jak vybrat to správné oblečení a obuv na Nordic Walking? Co vím, ráda poradím, nicméně na dálku a přes telefon to bývá často dosti komplikované. A tak jsem se rozhodla vyslyšet vaše volání o pomoc a nabídnout vám osobní asistenci při výběru správného oblečení a obuvi pro Nordic Walking. Princip je jednoduchý: 1. předem se domluvíme, co vlastně chcete nebo potřebujete (ideálně obojí 2. pokud to bude možné, zařídím, aby předvybrané zboží měli v obchodě 3. Vyberu osvědčené obchody v centru Brna, kde si vše vyzkoušíte a vybereme to správné pro vás. 4. odcházíte spokojeni a šťastni z obchodu, s taškou kvalitního zboží 5. pokud bude zboží levnější na internetu (a že vím, kde se co vyplatí objednat), objednám a balíček Vám přijde přímo domů Co tím získáte? Ušetříte čas tím, že nebudete muset běhat po obchodech, ve kterých nic nemají. Zúročite mé dlouholeté zkušenosti s různými druhy bot, oblečení, materiálů, obchodů a e-shopů. Ušetříte peníze ! za špatně vybrané zboží či jejich velikost. A můžete si být jisti, že budete vybeni přesně tak, jak potřebujete a bez kompromisů. Ba co víc, budete moci využít věrnostních slev, na které jsem díky mým dlouholetým nákupům již dosáhla A to se fakt vyplatí Konec bezradnému běhání po obchodech! Stop špatným nákupům! EFEKTIVITA nákupu a RADOST z vybraného zboží je pro nás na 1.místě Společnými silami to zvládneme v krátkém čase za skvělé peníze Cena: vstupní poplatek je 150,- czk (zahrnuje vstupní konzultaci, předvýběr a objednávku na internetu) + osobní doprovod do prodejen 150,- czk za každou hodinu. Konzultace výběru Nordic Walking holí, ledvinek a dalšího zboží z našeho obchůdku jsou ZDARMA -viz Obchod ZDE.

projít na článek

Tomáš Tomeček podruhé v roli rychlé asistence

Tomáš Tomeček, vítěz Rallye Paříž - Dakar i Africa Eco Race, podruhé přijal nabídku mezinárodního týmu South Racing a se svou závodní Tatrou 815 působí na Dakar Rally 2022 jako rychlá asistence osmnácti buginám kategorie SSV a lehkých prototypů.

projít na článek

Slevy pro každého

Ve snaze zpříjemnit našim zákaznicím nákup na Dishejeans.cz přinášíme nový slevový systém. Každá zákaznicenakupující na Dishejeans.cz získává automaticky: 3% slevu z každého nákupu nad 1400 Kč 5% slevu z každého nákupu nad 2800 Kč 7% slevu z k

projít na článek

Horské elektrokolo Crussis e-Largo 7.6-S 2021 (BAFANG)

Popis:Pánské horské elektrokolo e-Largo 7.6-Sjeurčeno pro jízdu vterénu, ale bez problému zvládne isilnici nebo cyklostezku. Geometrie hliníkového rámu zajišťujeskvělou stabilitu a ovladatelnoste-biku, kčemuž přispívá rovněžbateriesLi-Ion články Panasonic

projít na článek

ODESÍLÁME DO DRUHÉHO DNE

Navíc při nákupu nad 2000 Kč a více u nás máte dopravu ZDARMA! Při výběru pobočky Zásilkovny si, prosím, ověřte, že má vámi zvolená pobočka otevřeno! Osobní odběr zůstává samozřejmě ZDARMA!

projít na článek

Dárek při nákupu 2 kusů kosmetiky Kérastase

Vážené klientky a klienti, dovolte nám, Vás odměnit dárkem v hodnotě 250 Kč při nákupu více jak 2 kusů produktů Kérastase.

projít na článek