Ostravské Šípy sestřelily brněnské Draky

Před startem finálové série Extraligy baseballu Czech Series se zdály být karty rozdány jasně. Na jedné straně Draci Brno, kteří z dosavadních 23 finálových účastí brali 21 mistrovských titulů. Základní část ovládli s 26 výhrami a pouhou jednou porážkou a byli i nejúspěšnějším týmem nadstavby, kde z 20 zápasů odešli jen čtyřikrát poražení a již dvě kola před koncem si zajistili přímý postup do finále. Na druhé straně pětkrát stříbrní Arrows Ostrava, kteří z letošních sedmi vzájemných zápasů s Draky šest prohráli a finále si museli vybojovat v play-off zápasech s Eagles Praha.

projít na článek

Draci opět na výbornou!

Série tří utkání s Eagles Praha čekala na brněnské Draky v uplynulém týdnu. Aktuální mistr si v nich vedl na výbornou a stále v letošní extraligové sezoně nepoznal hořkost porážky.

projít na článek

Draci si připsali tři výhry proti týmům ze spodní části tabulky

Tři extraligové zápasy čekaly v tomto týdnu na brněnské Draky. Ti si v nich připsali tři výhry a udrželi tak první místo v tabulce soutěže.

projít na článek

Draci mají v bojích o titul již deset výher

Po dlouhé reprezentační pauze čekaly na brněnské Draky další tři zápasy v rámci Nadstavby o titul. Soupeřem jim byl tým Eagles Praha, kterému Draci uštědřili tři porážky a zajistili si postup do bojů o medaile.

projít na článek

Brněnští Draci stále neporažení

Druhý baseballový víkend čekal na brněnské Draky soupeř vskutku zajímavý. Na jejich stadion totiž přijel jejich vyzyvatel z posledních čtyř finále extraligy Kotlářka Praha. Jenže ta Drakům dokázala více vzdorovat pouze v prvním utkání a nakonec domů odjíž

projít na článek

Bratrstvo Kočičí Pracky

Rychlé šípy. Pořád jen Rychlé šípy, jako by snad nikdo jiný na Druhé straně nežil. Nemáš je rád. Založíš vlastní klub, který je porazí, zesměšní, zničí! Založíš BRATRSTVO KOČIČÍ PRACKY! Textová hra v češtině

projít na článek