Ostrov Brač – výlet do Dračí jeskyně nebo třeba surfování

Jedná se o největší ostrov Středodalmatských ostrovů a třetí největší v Jadranském souostroví. Na ostrově je středomořské klima a velký počet hodin slunečního svitu. Proto bývá vyhledávaným turistickým cílem. Většina pobřeží nabízí pěkné pláže, na nichž leží drobné oblázky. Proslavená je především pláž Zlatni rat, která se nachází v Bolu. Velmi často bývá pokládána za nejkrásnější pláž celého Jadranu. Objednejte si zde last minute chorvatsko, třeba na webu ubytovanivchorvatsku.cz, a užívejte si pohodovou dovolenou. Proč právě Brač? Mezi jeho přednosti patří krásné pláže, moderní ubytovací zařízení – hotely, apartmány, soukromé domy a vilky, kempy. Větší střediska pak nabízejí různé vodní sportovní aktivity – windsurfing, potápění, jachting. Na ostrov se dostanete trajektem ze Splitu, Supetaru nebo Makarské. Mezi hlavní ostrovní letoviska patří Supetar, Bol, Povlja, Milna nebo Splitska. Supetar Představuje významné středisko a oblíbené letovisko ostrova. Nachází se zde také přístav. Díky němu je zde trajektové spojení se Splitem. Na okraji města se nachází hotelové městečko, které nabízí bohaté možnosti ubytování chorvatsko. Kromě ubytování v hotelech máte možnost ubytovat se v hotelových apartmánech, v soukromí nebo v kempu. Samozřejmostí je i ubytování v soukromí. Dračí jeskyně Jeskyně se nachází ve vnitrozemí. Pokud budete na ostrově, její návštěvu si rozhodně nenechejte ujít. K jeskyni se dostanete kolem zříceniny poustevnického klášetra. V minulosti se i v jeskyni nacházel klášter poustevníků. Bol – surfařská a tenisová velmoc Bol má velmi příznivé povětrnostní podmínky pro windsurfing. Velký význam má místní pláž Zlatni rat, která vybíhá z pevniny do moře v podobě písečného trojúhelníku. Také je zde velké množství tenisových kurtů a každoročně se zde koná tenisový turnaj. Článek Ostrov Brač – výlet do Dračí jeskyně nebo třeba surfování se nejdříve objevil na Motozpravodaj.

projít na článek

Vydejte se do Chorvatska pod mořskou hladinu

Chorvatsko si pro svou dovolenou volí stále více návštěvníků. Je to země různorodá, která nabízí nejen pláže a vodní sporty, ale také vysokohorskou turistiku, historické památky, kulturní akce a bohatou přírodní scenérii. Objednat si svůj pobyt můžete i l

projít na článek

Draci mají v bojích o titul již deset výher

Po dlouhé reprezentační pauze čekaly na brněnské Draky další tři zápasy v rámci Nadstavby o titul. Soupeřem jim byl tým Eagles Praha, kterému Draci uštědřili tři porážky a zajistili si postup do bojů o medaile.

projít na článek

Draci ovládli základní část baseballové extraligy

V uplynulém víkendu Draci odehráli dva zápasy, ve kterých dokázali porazit loňského vicemistra Kotlářku Praha. Potvrdili tak svou letošní suverenitu a po dvaadvacáté končí na první místě tabulky po základní části.

projít na článek

CEB Cup 2019 Brno

V prvním červnovém týdnu bojovali Arrows Ostrava a Draci Brno v evropských baseballových pohárech. Arrows, jako vítězové Extraligy, měli premiéru v Champions Cupu, poháru pro mistry evropských ligových soutěží, který se odehrál v Bologni. Draci Brno start

projít na článek

Rodinná poradna ostrov

Služba Odborné sociální poradenství je poskytována za finanční podpory Města Ostrov. The post Rodinná poradna ostrov appeared first on Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace.

projít na článek