Otázka - Pracovní smlouva na 2 roky (Společnost)

alenas: Dobrý den, může zaměstnavatel i bezdůvodně neprodlouzit dal smlouvu pokud mi končí doba na určito?Musí k tomu mít pracovní důvody že neprodlouzi na neurčito nebo nemusi uvádět důvod žádný a stačí i prostě že se mu nezdáte? (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Jak se obléci na pracovní pohovor

Jaké oblečení na pracovní pohovor? Na pracovní pohovor v pánském obleku, košili a kravatě. Bílá košile a červená kravata jsou osvědčenou kombinací pro uchazeče o volná pracovní místa. Pracovní pohovor - na oblečení záleží.

projít na článek

Pracovní přestávky

Tady je naše Otázka týdne: Děláš si během práce přestávky a co je typicky jejich náplní? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Otázka - Powerbanka blbne (Elektronika)

nikdok: Dobrý den, mám již přes 2 roky powerbanku Xiaomi mi powerbank 3 pro 50W a doposud fungovala normálně ale pote co sem do ni připojil malý usb vetracek zacla blbnout způsobem že mobil nabíjí zhruba 2-5 minut a pak se nabíjení přeruší nevíte co s tím

projít na článek

Vliv jídelníčku na výkon

Tady je naše Otázka týdne: Pozoruješ nějaký vliv svého jídelníčku a načasování na pracovní výkon? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Otázka - Prace ve Fortune (Společnost)

anlou: Mám možnost brigady ve Fortune. Nepracoval jste tam někdo? Je to dobrá práce nebo problemova?dekuji (diskuze na internetové stránce)

projít na článek