Ovlivňuje léto pracovní produktivitu? Zeptali jsme se českých firem

Léto je obdobím slunce, tepla a dovolených. Pro mnoho lidí znamená relaxaci, cestování a čas strávený s rodinou a přáteli. Jak se však zdá, léto může mít významný dopad na pracovní produktivitu. Zajímá vás, jaké faktory ovlivňují produktivitu v různých odvětvích během tohoto teplého období? Přinášíme vám pohled na tento jev prostřednictvím názorů šesti různých zástupců firem, kteří nám prozradili, jak léto ovlivňuje jejich pracovní rutiny, návyky a efektivitu.

projít na článek

Banerová on-line kampaň CPIA

CPIA je Aliance českých technologických dodavatelů pro energetické zdroje. Zadáním bylo vytvořit on-line banerovou kampaň, jejíž obsahem je osvěta a propagace většího podílu zainteresovanosti českých firem na dostavbě jaderných bloků v ČR.

projít na článek

Šest každodenních návyků, které ihned navýší vaši produktivitu

Rádi byste byli produktivnější? Zdá se vám, že nic nestíháte, že nejste dostatečně dobří v organizování vlastního času nebo že občas pozbýváte energii? V dnešním článku pro vás máme šest každodenních návyků, které vám pomohou ihned zlepšit svoji produktiv

projít na článek

Nový růžový Dedra katalog léto 2012

Konečně jsme se dočkali nového Dedra katalogu léto 2012  Catalogue 3. Platit začne 15. 5. 2012. Nově budou nyní vycházet hlavní katalogy jednou za 4 měsíce s tím, že po dobu 2 měsíců budou vždy platit dva katalogy zároveň. Jak se Vám tato změna líbí? Dedr

projít na článek

Jsme tu v novém pro Vás!

Po velmi dlouhé době Vám představujeme inovované portfolio GraphicSite. Připravovali jsme jej několik měsíců a nyní máme hotovo. Pro naše portfolio jsme vybrali asi 30 vybraných prací a zakázek, které jsme realizovali a přišli nám zajímavé pro prezentaci.

projít na článek

Léto

The post Léto first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek