Perník

Klasická směs na pečení perníku a vánočních perníčků. Na 1 kg těsta dáváme 2 lžíce koření do perníku. Složení: skořice, nové koření, anýz, koriandr, pomeranč, badyán. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 25 g.......................25 Kč Kořenka 80 ml - 35 g.................................................42 Kč Sáček (znovuuzavíratelný) 600 ml - 250 g..................164 Kč Kořenka 600 ml - 250 g............................................214 Kč Vámi zvolený typ balení výrobku napište prosím do poznámky při objednávce. Při zvolení 600 ml balení bude objednávka přepočítána a konečná cena objednávky potvrzena emailem. Děkujeme za pochopení

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Belgické dušené hovězí na pivu CARBONADE FLAMANDE

Carbonade flamande, to jsou jemné dušené hovězí kousky se silnou chutnou omáčkou, která využívá to nejlepší z vlámské gastronomie. Hovězí se dusí v tmavém pivu, omáčku poté dochucuje hořčice, bylinky a také pain d´épices neboli francouzský perník. Výslede

projít na článek

OVOCNÝ KOLÁČ

Tenhle koláč pečeme u nás doma už několik let. Našim dětem běžné „suché“ buchty alá bábovka nebo perník vlastně moc nechutnají. Prostě v dezertu vyžadují a očekávají ovoce. A tenhle patří k jejich oblíbeným. Tu lahodnou sladko-kyselou chuť dělá samozřej

projít na článek

Badyán celý

Celý badyán se přidává do ovocných kompotů a do svařeného vína. Mletý badyán je výborný do perníků a sladkého pečiva. Čínská kuchyně ho bohatě používá i k masu. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 10 g..............25 Kč Sáček (znovuuzavíratelný)

projít na článek