Pes se za mnou courá

U článku =Chůze u nohy= se objevil zajímavý dotaz do p. Renaty, tak mi to nedalo a máte tu další článek, který možná rozvíří vody. Dostala jsem povolení přidat její video z nácviku, tak nejdřív začnu tím.

projít na článek

Dopis od Kranti poděkování

Super, funguje to! Přišla mi informace, že jste byli na mých stránkách a rádi byste  se mnou něco probrali. Je několik možností jak vám mohu pomoci. Můžete si vybrat z mého e-shopu produkty, které vytvářím dle požadavků klientů, nebo mi napište co vás trá

projít na článek

KRYSTAL, KTERÝ SE MNOU VŠUDE PUTUJE

Tohle je talisman, který mne doprovází téměř na každém kroku..

projít na článek

Splašené hormony krysařičky Emy

Jarní Emino hárání  je opět zážitek pro celou ulici. Jak řeší maličká Ema své touhy, když už tu není Morgan? Doufám, že se zasmějete společně se mnou. Čtivo od +18 let.-)

projít na článek

Můj ovčák Vlk - Vlček

Tak jsem se rozhodla, že přece jen zavzpomínám na mého kamaráda Vlka- Vlčka, který byl prostě kámoš, co bude se mnou napořád. Paní Romaně za hezký příběh děkujeme.

projít na článek

Lichvářský oligopol mobilních operátorů

Jelikož doba je již taková, velice intenzivně využívám služeb našich tří operátorů a platím nemalé částky za nevýhodné paušály, ale to už jsem si zvykl a dokonce i pomalu odboural. Co mi však vadí nejvíce, je způsob jednání mobilních operátorů se mnou, je

projít na článek