Pestrý s bílou konturou

Ručně malovaná šátla ze 100% přírodního hedvábí – pongé 5, rozměry 35 x 130 cm. Použila jsem profesionální napařovací barvy se složitějším procesem zafixování barev. Tyto barvy hedvábí nijak nezatěžují, materiál je díky nim příjemně hebký a lesklý. Šátky a šály, které jsou v mé nabídce, jsou již prodány. Ty, které vyhotovím na objednávku, se mohou jen mírně lišit od fotografie. Vaši zakázku vyřídím nejpozději do týdne. Nabízím i možnost volby jiných barev. Šátky zasílám s autorskou visačkou v dárkovém obalu s návodem na údržbu. Šátek má ručně zapošité okraje. Na Vaší fantazii je, jak šátek použijete. Uvázání je hodně variabilní, na internetu je mnoho ukázek jak postupovat.

projít na článek

Zdobenie medovníkov gélovými farbami s potravinárskou kontúrou

Zdobenie medovníkového srdiečka pomocou gélových farieb a potravinárskej kontúry. Toto srdiečko sa môže stať originálnym darčekom na sviatok svätého Valentína, či Deň matiek. Added by: jamp Tags: ,medovníky,perníky,ikitka,jamp,handmade,cr

projít na článek

STŘEVNÍ MIKROFLORA

V lidském zažívacím ústrojí jsou mikroorganismy usídleny v miliardových počtech (jejich váha může přesahovat 1 kg). Jejich svět je velmi pestrý - zahrnuje stovky druhů - prospěšných i škodlivých. Často ani netušíme, jak moc ovlivňují náš život.

projít na článek

Dřevěný zahradní nábytek

4 důvody proč si pořídit dřevěný zahradní nábytek Dřevěný zahradní nábytek je investice na dlouhá léta Pestrý výběr a nenáročná...

projít na článek

Jak nosit bílou barvu v létě? Symbol čistoty a elegance, který k létu rozhodně patří.

Léto je obdobím, kdy si můžeme dovolit experimentovat s barvami a střihy. Ale i přes rozmanitost možností je tu jedna barva, která nikdy nezklame – bílá.

projít na článek

Bílá košile a doplňky

Pánská bílá košile se hodí na svatbu. Bílé pánské košile jsou elegantní ke všem společenským i neformálním příležitostem. Neuděláte chybu, když si obléknete bílou pánskou košili s dlouhým rukávem.

projít na článek