Po dobu 30 dní jedl vědec 5 vajec denně. Za měsíc zjistili, že s hladinou cholesterolu se stal zázrak

Vejce jsou kvalitním zdrojem bílkovin, které jsou základní stavební jednotkou našeho těla. Abych si zajistili jejich dostatečný příjem, konzumujeme maso, ořechy nebo vejce. Tušíte, co se stane s naším tělem, pokud budeme každý den konzumovat 5 vajec?

projít na článek

Zdravé recepty na snížení cholesterolu

Jak snížit cholesterol vhodnou stravou? Jde to, když budete používat potraviny s vysokým obsahem tuků s mírou. Zatímco malé množství cholesterolu je nezbytné pro dobré zdraví, příliš mnoho cholesterolu může vést k vážným zdravotním problémům. Tyto výživné

projít na článek

Proč nám vejce prospívají

Bez vajec si svůj jídelníček nedovedeme představit.Přesto se kolem nich již nadělalo spousta řečí a jeden čas jsme byli dokonce varováni, abychom to s jejich konzumací nepřeháněli. I jedno vejce denně bylo považováno za víc než dost.Dnes už se na tento zá

projít na článek

Recepty z vařených vajec

Nejvíce vařených vajec se v domácnostech objeví během velikonočních svátků. Existuje mnoho receptů, jak vejce zužitkovat. Tradiční je samozřejmě vajíčková pomazánka, ale vejce se dají použít také jako příloha k omáčce, například ke koprové.

projít na článek

Toto je 5 příznaků vysokého cholesterolu, který se projeví od kolen dolů. Prohlédněte si své nohy!

Ne vždy o něm víme, protože se objevuje plíživě a nečekaně. Přesto je pro naše tělo obrovskou hrozbou. Znáte 5 hlavních příznaků vysokého cholesterolu, které se projevují od kolen dolů? Pokud ne, tady jsou.

projít na článek

Největší zdravotní zázrak přírody právě začíná ztrácet sílu. Ještě je čas natrhat si ho do zásoby

Kopřivu jistě všichni znáte. Nejednomu z nás se povedlo o tento zelený zázrak zavadit a nepěkně si požahat ruce a nohy. Kopřiva má však i svá pozitiva. Tušíte která?

projít na článek