Počet studentů elektro oborů se v Ostravě zdvojnásobil

Během posledních osmi let, kdy společnost ČEZ Distribuce pořádá Motivační program Prokopa Diviše, se počet studentů elektro oborů na ostravské Střední škole elektrotechnické Na Jízdárně zdvojnásobil. Vyplývá to ze statistik školy, která je partnerským vzdělávacím zařízením energetiků.

projít na článek

STUDENTI OSTRAVSKÉ UNIVERZITY MAJÍ ZÁJEM

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1version=v2.6'; fjs.parentNode.insertBefore(js

projít na článek

Seznam studentů s klasifikací N-eklasifikován a 5

Zde studenti Střední školy podnikání v Českých Budějovicích naleznou seznam studentů, kteří si musí opravit své N-eklasifikování předmětu nebo výsledek 5. Je to seznam studentů ze tříd 2.DN a 2. DNI, kde jsem třídní učitel. Zde je příslušný soubor klasif

projít na článek

Věštění v Měříně a Ostravě

Pravidelné věštění v Měříně na Vysočině a Ostravě. Pro bližší informace o termíny si prosím zavolejte. Blíže v kontaktech. Článek Věštění v Měříně a Ostravě se nejdříve objevil na KARTÁŘ DANIEL.

projít na článek

Čtvero ročních období v Ostravě ve 4 minutách

Časosběrný záznam čtvera ročních období v Ostravě, podkreslený známou skladbou od Antonia Vivaldiho. Za zaslání děkujeme Borisi R.

projít na článek

Hledáme: Nástrojař elektro mechanik pro servis forem

Článek Hledáme: Nástrojař elektro mechanik pro servis forem se nejdříve objevil na Šlechta.

projít na článek