Počet utonulých stoupá, turisté ignorují výstražné vlajky na plážích

Příčina je v drtivé většině případů stále stejná.  Nepozornost a nezájem koupajících se o výstražné vlajky,  které vyvěšují na plážích příslušníci španělského Červeného kříže.   

projít na článek

Kvalitní kanárské pláže - 50 pláží získalo ocenění modré vlajky

Ocenění modrá vlajka se uděluje od roku 1988 a pouze jedna pláž se může pyšnit tím, že získala všechny vlajky, je to pláž Playa del Inglés na Gran Canaria (Maspalomas).

projít na článek

Přibývá lidí se 4 a více exekucemi

Dle posledních průzkumů v České republice klesá počet obyvatel, kteří mají exekuci, naopak ale stoupá počet těch, kteří mají ne jednu nebo dvě exekuce, ale i 4 a více.

projít na článek

Výměna lehátek na plážích Inglés a Maspalomas je dokončena

Před několika dny byla dokončena výměna  posledních z celkových 3.600 lehátek a 1.800 slunečníků ma plážích pobřeží Maspalomas. V poslední etapě bylo vyměněno celkem 1.055 lehátek a k tomu 529 slunečníků.za celkovou cenu 150 tisíc eur.  

projít na článek

Obliba Pou stoupá

Pou zpočátku vypadala jako každá jiná hra na Android a iOS, kterých se denně vyvíjí stovky, ale již po The post Obliba Pou stoupá appeared first on Jak zabalit peníze.

projít na článek

Zamyšlení: nové kiosky na plážích Maspalomas se opět vzdalují, potřebujeme je vůbec?

Jeden z nových kiosků, které radnice v roce 2013 objednala, se dokonce dočkal instalace na pláži Inglés, u sportovního centra směrem na Veril. Další stánky však takové štěstí neměly a od podzimu 2013 dodnes čekají ve skladu přístavu Las Palmas na svůj ve

projít na článek