Zamyšlení: nové kiosky na plážích Maspalomas se opět vzdalují, potřebujeme je vůbec?

Jeden z nových kiosků, které radnice v roce 2013 objednala, se dokonce dočkal instalace na pláži Inglés, u sportovního centra směrem na Veril. Další stánky však takové štěstí neměly a od podzimu 2013 dodnes čekají ve skladu přístavu Las Palmas na svůj velký den .  A na plážích jsou stále kiosky z let šedesátých. 

projít na článek

Dobojováno. Pláže Inglés a Maspalomas budou mít po 5 letech nové kiosky!

V únoru budou  konečně po pěti letech nainstalovány  nové plážové kiosky na plážích  Playa del Inglés a Maspalomas.

projít na článek

Výměna lehátek na plážích Inglés a Maspalomas je dokončena

Před několika dny byla dokončena výměna  posledních z celkových 3.600 lehátek a 1.800 slunečníků ma plážích pobřeží Maspalomas. V poslední etapě bylo vyměněno celkem 1.055 lehátek a k tomu 529 slunečníků.za celkovou cenu 150 tisíc eur.  

projít na článek

Pláže Maspalomas a Inglés dostanou nová lehátka, ale kdy?

Stav a kvalita lehátek a slunečníků na plážích v největším turistickém centru na Gran Canaria, oblasti Maspalomas, je již delší dobu nejen neudržitelná, ale je také terčem silné kritiky návštěvníků a touroperátorů.

projít na článek

Plážové stánky v Maspalomas, snad se jich konečně po čtyřech letech dočkáme

Stánky, které byly vyrobené již v roce 2014 a od roku 2015 jsou uskladněny nedaleko Telde, se tak zřejmě dočkají instalace na plážích Cochino, Playa del Inglés, Maspalomas a Meloneras. Jeden stánek stál daňové poplatníky neuvěřitelných 536.000 euro, cena

projít na článek

Zamyšlení : potřebujeme superpřístav v Agaete?

Odpověď je jednoduchá : potřebujeme, turisté jsou hybnou silou ekonomiky. A tím by se vlastně dalo i toto zamyšlení uzavřít a mohl bych rychle pelášit na pláž. Ale odpověď není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. 

projít na článek