Výměna lehátek na plážích Inglés a Maspalomas je dokončena

Před několika dny byla dokončena výměna  posledních z celkových 3.600 lehátek a 1.800 slunečníků ma plážích pobřeží Maspalomas. V poslední etapě bylo vyměněno celkem 1.055 lehátek a k tomu 529 slunečníků.za celkovou cenu 150 tisíc eur.  

projít na článek

Pláže Maspalomas a Inglés dostanou nová lehátka, ale kdy?

Stav a kvalita lehátek a slunečníků na plážích v největším turistickém centru na Gran Canaria, oblasti Maspalomas, je již delší dobu nejen neudržitelná, ale je také terčem silné kritiky návštěvníků a touroperátorů.

projít na článek

Dobojováno. Pláže Inglés a Maspalomas budou mít po 5 letech nové kiosky!

V únoru budou  konečně po pěti letech nainstalovány  nové plážové kiosky na plážích  Playa del Inglés a Maspalomas.

projít na článek

Plážové stánky v Maspalomas, snad se jich konečně po čtyřech letech dočkáme

Stánky, které byly vyrobené již v roce 2014 a od roku 2015 jsou uskladněny nedaleko Telde, se tak zřejmě dočkají instalace na plážích Cochino, Playa del Inglés, Maspalomas a Meloneras. Jeden stánek stál daňové poplatníky neuvěřitelných 536.000 euro, cena

projít na článek

Zamyšlení: nové kiosky na plážích Maspalomas se opět vzdalují, potřebujeme je vůbec?

Jeden z nových kiosků, které radnice v roce 2013 objednala, se dokonce dočkal instalace na pláži Inglés, u sportovního centra směrem na Veril. Další stánky však takové štěstí neměly a od podzimu 2013 dodnes čekají ve skladu přístavu Las Palmas na svůj ve

projít na článek

Tradiční vánoční trhy se svařákem na Playa del Inglés

Tradiční německé vánoční trhy se budou konat, tak jako každoročně, i letos v hotelu Maritim Play v srdci Maspalomas, na Playa del Inglés. 

projít na článek