Pořádek musí být

Doktor si ještě cosi zapisuje, tak vyzve pacienta, aby si zatím odložil. Ten za plentou dlouze cosi kutí, pak vykoukne: „Nemáte prosím ramínka na sako a košili?” „Jo, vemte si tam na věšáku.” Za chvíli pacient vykoukne opět: „A neměl byste, prosím, ještě ramínko s takovým tím šprinclíkem, víte na kalhoty, puky, chápete?” „Jo, jedno tam je, ale, chlape, dělejte, mám plnou čekárnu” Za chvíli: „Já si tady půjčím židli víte trenýrky, ponožky hezky složit” „Jasně! Promiňte, spěchám” Za chvíli: „Nemáte nějaké staré noviny?” „Proboha, na co?” „Do bot. Že by se ten pot víte zatím vysál” „Jo, vemte si je tam na polici, ale prosím vás už opravdu dělejte” Pacient konečně předstoupí před lékaře v rouše Adamově. „Tak co vás trápí?” „Víte, já nevím, jak bych vám to ono je to takové choulostivé prostě já mám jedno varle o trochu větší a o trochu níž.” Lékař na pacienta vytřeští oči: „Proboha, chlape! To máme všichni!” „Já vím, ale víte ono to vypadá tak nepořádně”The post Pořádek musí být first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Udržujte pořádek!

The post Udržujte pořádek! first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Herní stůl Ultradesk 2021

Pořádek s novými herními stoly Ultradesk Force a Frag XXL včetně bohatého příslušenství

projít na článek

Softwarová sklizeň (22. 5. 2024): založte kapelu a hrajte přes internet

Sonda do světa otevřeného softwaru. Dnes si zajamujeme online, vyzkoušíme prohlížeč postavený na Firefoxu, uděláme si pořádek v záložkách a přehrajeme si hudbu ze služby TIDAL.

projít na článek

Chybí vám respekt u vašich podřízených? Poradíme vám, co s tím

Aby mohl manažer efektivně vést své podřízené, musí si u nich vybudovat určitý respekt. Podřízení jej musí takzvaně „brát“ a musí mít důvěru v jeho schopnosti a ve správnost jeho rozhodování. Zdá se vám, že vám takovýto přirozený respekt ze strany podříze

projít na článek