Poslechněte si: ZPÁTKY DO ŽIVOTA S PACIENTKOU DANIELOU A ERGOTERAPEUTKOU DOUBRAVKOU

Naše bývala klientka paní Daniela a naše milá kolegyně case managerka a ergoterapeutka Doubravka si povídali v podcastu Život po mrtvici o návratu k aktivnímu a plnohodnotnému životu po mrtvici. Poslechněte si příběh paní Daniely a zjistěte, jak překonat překážky a vrátit se k aktivnímu životu s optimismem a novou energií. Celý díl najdete: tadyThe post Poslechněte si: ZPÁTKY DO ŽIVOTA S PACIENTKOU DANIELOU A ERGOTERAPEUTKOU DOUBRAVKOU first appeared on ERGO Aktiv.

projít na článek

Druhý díl podcastu ZPÁTKY DO ŽIVOTA je venku

Slyšeli jste první část povídání naší case managerky a ergoterapeutky Doubravky a klientky Daniely v podcastu Zpátky do života? Právě dnes vychází jeho pokračování. Oba díly najdete tady. Příjemný poslech.The post Druhý díl podcastu ZPÁTKY DO ŽIVOTA je ve

projít na článek

Poslechněte si

Poslechněte si moji klavírní interpretaci. Hraji zde na akustickém klavíru "PETROF" a aranže je na "Yamaha Motif XS8". Používám jméno, které jsem dostala v kostele při křtu - Vilana. Přeji pěkný poslech. Erika Vilana Krtková.

projít na článek

Moje interpretace

Poslechněte si Poslechněte si moji klavírní interpretaci. Hraji zde na akustickém klavíru "PETROF" a aranže je na "Yamaha Motif XS8". Používám jméno, které jsem dostala v kostele při křtu - Vilana. Přeji pěkný poslech. Erika Vilana Krtková.

projít na článek

Fast food Zahrada

Fast food Zahrada, Pod Doubravkou 1219/2, Teplice

projít na článek

Mnohonásobná zlatá Slavice Lucie Bílá: Nebudu se držet zpátky!

Jednadvacetinásobná zlatá slavice Lucie Bílá přichází s novým singlem Nebudu se držet zpátky. Tanečně laděná písnička s pozitivní atmosférou v posluchačích probudí dobrou a pohodovou náladu. Videoklip k ní se navíc záhy po zveřejnění dostal do trendů na Y

projít na článek