Potvrzeno. Cirque du Soleil bude hostovat v Meloneras na Gran Canaria.

Na  Gran Canaria přijede příští rok v létě  kanadská skupina  Cirque du Soleil  s představením TOTEM. Svůj stan rozbije od 5.7.2019 do 4.8.2019 na jihu ostrova ve čtvrti  Meloneras. 

projít na článek

Gran Canaria - pláž Maspalomas

Sedm kilometrů dlouhá pláž, perla jižního pobřeží Gran Canaria, to je pláž Maspalomas, táhnoucí se od San Augustinu až k majáku FARO. Využijte naši dopravu na tuto nádhernou pláž a spojte příjemné koupání například s prohlídkou promenády v Meloneras s nab

projít na článek

Nová letecká spojení na Gran Canaria

Zimní sezóna začala, zájem turistů o Gran Canaria trvale roste a na to samozřejmě reagují letecké společnosti. Na letiště Gran Canaria bude tuto zimu nově létat 18 linek. 

projít na článek

Potvrzeno! První let z Prahy na Gran Canaria je v sobotu 18/7

První letadlo společnosti Smartwings/ČSA z Prahy na Gran Canaria odstartuje v sobotu 18. července. 

projít na článek

Varování před vysokými teplotami, vlnami na pobřeží a silným větrem

Léto je v plném proudu a tak se nemůžeme divit, že ostrov Gran Canaria zasáhne další vlna vysokých teplot. Výstraha prvního stupně platí pro dnešní sobotu jen pro Gran Canaria, zítra se rozšíří i na Tenerife (jižní část) a Fuerteventuru a v pondělí bude p

projít na článek

Výročí invaze Francise Drake na Gran Canaria

Pokus o dobití Las Palmas, který se odehrál dne 6.října 1595, se zapsal do dějin ostrova Gran Canaria a celého Španělska. Součástí snahy o ovládnutí Gran Canaria bylo i vylodění Angličanů v Atguineguínu a jejich vyhnání původním kanárským obyvatelstvem. 

projít na článek