Patříte mezi ty, kteří nedají dopustit na hovězí maso a po steacích se můžou vyloženě utlouct? Pak jsou následující řádky určeny výhradně pro vaše oči. Jak jsitě sami dobře víte, správně ugrilovaný steak by měl mít křupavou kůrčičku s charakteristickým otiskem mřížky a šťavnatý vnitřek (míra propečení je na vás). Abyste toho dosáhli, potřebujete pořádně rozpálený rošt...nebo speciální litinovou mřížku Sear Grate, jejímž primárním životním údělem je grilovat hovězí steaky. S mřížkou Sear Grate...
Přívěsy kategorie O2 musí mít náhradní kolo sráfkem as pneumatikou předepsaného druhu arozměru upevněné vdržáku. Vprovozu může jízdní souprava, vpřípadě stejných rozměrů pneumatik astejného provedení kola, mít jedno společné náhradní kolo. Přípojné vozidl
projít na článekVelice oblíbený kousek lahodného a křehkého steaku známý jako rumpsteak. Často se jedná o libovou část z květové špičky. Ale vždy se můžeme těšit na úžasný kus hovězího steakového masa.
projít na článekHovězí pupek se hodí pro vaření i pečení, ale nám jde spíše o grilování, ke kterému se hodí hlavně díky svému mramorování. Na přípravu flank steaku vám bude stačit sůl, pepř, olivový olej a gril.
projít na článekVýtah Respektu: Souhrn dne a rozhovor s Jaroslavem Spurným