PŘIROZENÁ METODA NÁVRATU ENERGIE I POMOC K UZDRAVENÍ: UZEMĚNÍ

Holá kůže lidského těla se při styku se zemským povrchem okamžitě vyrovnává na elektrický potenciál Země. Dochází k velmi pomalému, ale významnému prvotnímu toku elektronů do těla. Na rozdíl od elektroinstalace, která využívá pro vodivost elektřiny měď, lidské tělo přenáší elektrony i bez drátů.   Lidské tělo je přirozeným vodičem proudící zemské energie.

projít na článek

Uzdravení ducha, duše a těla Jana Daněčková

Jana Daněčková · kázání ECM Tachov 19.3.2023 uzdravení ducha, duše a tělaThe post Uzdravení ducha, duše a těla – Jana Daněčková first appeared on Sedmdesátka Tachov.

projít na článek

Přirozená regenerace lidského těla

  Dnes jsme měli jedinečnou možnost vyslechnout v aule velice  zajímavou přednášku  MUDr. Tomáše Soukupa , Ph.D. na téma  "Přirozená regenerace lidského těla" .   

projít na článek

VYKOUZLIT ÚSMĚV NA TVÁŘI DRUHÝCH

Mám obrovskou radost, že jsem právě dnes, po svém návratu domů, vykouzlila tolika milým lidem úsměv na tváři. Jsem plná středomořské energie a zářím.. takže s láskou v srdci posílám takovouhle sílu i dobro s vděčností dál. Amen.

projít na článek

Vše o bezplenkové komunikační metodě

Bezplenková komunikační metoda Kdy začít s bezplenkovou metodou Reálný život bez plenky Proč se rozhodnout pro bezplenkovou metodu Bezplenková metoda vznikla před několika tisíci lety. I přesto, že jsou plenky dost populární, nebyly tu vždy. Jejich výroba

projít na článek

Izrael „Tikkun Olam“ prostřednictvím konopí („Uzdravení světa“)

Legalizaci konopí v Izraeli sledujeme měsíce.Lékařsky povoleno, vůbec není povoleno, ale povoleno?Co teď? Příspěvek Derya Turkmena Sen o legalizaci v Izraeli se brzy splní.Doposud – od 90. let – byla konzumace povolena pouze pro lékařské účely na lékařský

projít na článek