Pro tipy na zdravé dárky můžete kliknout níže:

Tipy  na  DÁRKY,  které mají smysl a příbuzné potěší: - pro zvídavé nemocné: zajímavá kniha lékařky - Návrat ke zdraví (bližší informace ZDE) - můžeme zaslat i v balíčku s výborným čajem k normalizaci cholesterolu a vyššího tlaku nebo doporučujeme naší novinku = Trojitý hořčík v šumivých tabletách vhodný k odstranění únavy a stresu, dodání energie, zmírnění křečí, posílení nervů i svalů a k lepšímu vstřebávání vápníku do organismu) - pro očistu organismu a nastartování hubnutí: Antilipidový čaj (více ZDE) a Dvojitá celulóza = ochucená vláknina v tabletách (informace ZDE) - pro ty, kdo mají zvýšený tlak či cholesterol: Antilipidový zelený čaj (ZDE) a osvědčená silná detoxikační vláknina v kapslích Chitosan (více info ZDE) - pro ty, kdo trpí bolestmi kloubů a páteře, pro zpevnění kostí (i jako prevence osteoporózy) a také pro sportovce - i k posílení imunity: unikátní Biologický vápník se 17 minerály s vysokou mírou vstřebatelnosti (95-98%) - různé formy  (informace ZDE) - speciálně pro diabetiky: Biologický vápník pro stabilizaci cukru v krvi ZDE - pro urychlení hojení po operacích, proti chřipce a nachlazení, ke zlepšení stavu pokožky, nehtů a vlasů: Biologický zinek ZDE - pro léčení opakovaných zánětů a současně regeneraci jater a ledvin: Cordyceps - účinný přírodní přípravek působící jako přírodní antibiotikum -  avšak  bez škodlivých vedlejších účinků ZDE - pro všechny, kdo se chystají zhubnout a ozdravit:  nový Program změny životního stylu (hubnutí, zdraví, krása) ZDE - pro posílení imunity organismu: řasa Spirulina v kapslích - více ZDE, vhodný také Biozinek a Biovápník - pro zlepšení nálady či posílení srdce: přírodní antidepresivum Ikan ZDE - pro ženy na podporu hubnutí: Banting vegetal ZDE - pro blízké s onkologickým onemocněním: více informací ZDE - a dále několik zajímavých přístrojů a pomůcek k relaxaci: např. Masážní pásy pro snižování hmotnosti ZDE, Kapesní přístroj na měření a snížení vysokého krevního tlaku či Trojrozměrný energetický polštář ZDE a jiné ... S výběrem toho nejvhodnějšího dárku z oblasti přírodní medicíny pro konkrétní osobu Vám ráda poradím a pomohu - napište mi, prosím, ZDE (sdělím Vám další  zajímavé informace a k přístrojům a relaxačním pomůckám také návody k použití a podrobnosti o možnosti jejich prohlédnutí a vyzkoušení)

projít na článek

Tipy na dárky, které potěší každého muže

Co si budeme povídat, Vánoce jsou nejenom svátky klidu a míru, ale také časem, kdy rádi děláme radost svým blízkým. Proto kupujeme dárky a současně doufáme, že se trefíme do vkusu obdarovávaného.

projít na článek

3 smoothie tipy na zdravé snídaně i při protikvasinkové dietě a detoxu

Dnes Vám představím odlehčené verze snídaní v podobě zdravých smoothies, která jsou vhodná i při protikvasinkové dietě a různých detoxikačních dietách a fázích a která obsahují mnou doporučovaný kolagen (můžete použít rostlinný i mořský) a L-Glutamin na p

projít na článek

Tipy na Vánoční dárek v podobě trička

Chcete udělat svému blízkému radost? Nebo si z někoho chcete vystřelit? Poradíme Vám, jak můžete darovat ,,měkké“ dárky tak, aby neurazily. ...

projít na článek

Čím potěšíte pod vánočním stromečkem teenagera? Tipy na cool dárky jsou tady!

Máte dceru či syna v teenagerovském věku a nevíte si rady s dárkem k Vánocům? S výběrem vhodného dárku už si hlavu lámat nemusíte! Poradíme vám, čím svou ratolest pod vánočním stromečkem jistě potěšíte. Jaké dárky jsou cool?

projít na článek

Tipy na vánoční dárek - Nadělte svým blízkým senzační trička!

Vánoce se blíží a někteří z nás už hledají inspiraci na vánoční dárky. Dáme Vám pár tipů jak můžete zaujmout darovaným tričkem. Ačkoli se jedná o „měkký“ dárek, věřte, že díky originálnímu potisku se z obyčejného kusu oblečení stane něco úžasného.

projít na článek