Projektový týden-luštěniny

Tento týden věnujeme v naší škole propagaci konzumace luštěnin. Během celého týdne budou žáci pracovat na různých tématech spojených s luštěninami a ochutnávat luštěninové pokrmy. Na školním webu pak vytvoříme banku nápadů pro využití dalšími školami. Pořadatel Základní škola Přerov nad Labem, https://www.skolaprerovnl.cz, Eva Žemberová, [email protected] Místo Přerov nad Labem 112, 289 16 Přerov nad Labem Termín pondělí 30. května od 7.45 – pátek 3. června do 14.00 The post Projektový týden-luštěniny first appeared on Evropský týden udržitelného rozvoje.

projít na článek

Den otevřených dveří, Archimédův šroub na Kouzelné zahradě

Den otevřených dveří, Archimédův šroub na Kouzelné zahradě Projektový den k realizaci projektu Archimédův šroub na Kouzelné zahradě, který byl podpořen v rámci programu Škola pro udržitelný život částkou 37 800,-Kč. Na zahradě bude do konce června umístě

projít na článek

PROJEKTOVÝ DEN SLÁNSKÉHO GYMNÁZIA

  Ve středu 23. března 2022 se na naší škole uskutečnil projektový den zaměřený na problematiku holocaustu a antisemitismu.  Akce byla plánována již na konec ledna tohoto roku, a to u příležitosti osvobození koncentračního tábora v Osvětimi, avšak z důvo

projít na článek

Slavíme Mezinárodní týden nošení dětí!

Nošení miminek a dětí je velké téma a tak si zaslouží celý týden oslav, přednášek, akcí po celém světě. A my se k tomuto veselí rádi připojíme. Po celý týden až do neděle nabízíme slevu 10% na všechny šátky Lenire!

projít na článek

VITAMIN B14 - RŮSTOVÝ FAKTOR

Vitamín B14 nebyla jasně izolován na konkrétní chemické látky.   To bylo získané z kvasinek, masa, obilí, luštěniny a vejce.   Jeho nedostatek způsobuje druh chudokrevnosti. Mohlo by mít podobný úč. jako vitamínu B10 a B11.

projít na článek

Týden burgerů

           Pondělí 3.10. čtvrtek 6.10. The post Týden burgerů appeared first on Klub EX.

projít na článek