Rajčatová polévka s čočkou

Rajčatová polévka s čočkou GASTROINOVACE.cz redakceINGREDIENCE: 1 cibule 1 l zeleninového vývaru 1 mrkev 2 lžičky kořenící směsi s obsahem bylinek olivový olej 2 lžíce rostlinného proteinu Super vegan protein 2 stroužky česneku nebo sušený česnek sůl 400 g pasírovaných nebo krájených rajčat pepř 120 g půlené červené čočky na ozdobu hustý jogurt a čerstvé bylinky Na olivovém oleji orestujte [] The post Rajčatová polévka s čočkou first appeared on GASTROINOVACE.cz.

projít na článek

Toskánská polévka s fazolemi

Toskánská polévka, na kterou vás chci tímto receptem nalákat, je skutečně toskánského původu. Není to s ní tedy podobné jako se španělským ptáčkem nebo francouzskými bramborami, jež španělská či francouzská kuchyně nikdy nezahlédly. Toskánská polévka...

projít na článek

Květáková polévka podle naší babičky

Kdo by neznal květákovou polévku. Tato polévka v našich kuchyních již zdomácněla. Každá rodina má svůj originální recept, který pokládá za ten nejlepší. Vždyť hustá, voňavá a vydatná květáková polévka podle babičky vás nejen zasytí, ale i zahřeje, a to ji

projít na článek

Denní menu

DENNÍ MENU 3.6.-9.6.2024 Pondělí: Polévka Kuřecí vývar s těstovinou 39,- Hlavní jídlo 1 Katův šleh, rýže 119,- Hlavní jídlo 2 Smažený vepřový řízek, vařený brambor 129,- Úterý: Polévka Pórkový krém 39,-

projít na článek

Polední menu na Slováči

Kam na vymazlené polední menu v Ostrožské Nové Vsi? No přeca na Slovácký dvůr, kde pro vás každý týden připravujem samé dobroty! A jak to vlastně vypadá a co si u nás možete dat dobrého? Ke každému meníčku od nás dostanete vodu zdarma a v pondělí, st

projít na článek

Gulášová polévka od babičky

Gulášová polévka je tradiční druh uherské polévky, která obsahuje rozemleté maso, cibuli a vařené brambory. Typická je její červená barva, výrazná chuť a velká hustota. Připravuje se buď uvařením všech potřebných ingrediencí, anebo se dá zakoupit v podobě

projít na článek