Rajčatová polévka s čočkou GASTROINOVACE.cz redakceINGREDIENCE: 1 cibule 1 l zeleninového vývaru 1 mrkev 2 lžičky kořenící směsi s obsahem bylinek olivový olej 2 lžíce rostlinného proteinu Super vegan protein 2 stroužky česneku nebo sušený česnek sůl 400 g pasírovaných nebo krájených rajčat pepř 120 g půlené červené čočky na ozdobu hustý jogurt a čerstvé bylinky Na olivovém oleji orestujte [] The post Rajčatová polévka s čočkou first appeared on GASTROINOVACE.cz.
Toskánská polévka, na kterou vás chci tímto receptem nalákat, je skutečně toskánského původu. Není to s ní tedy podobné jako se španělským ptáčkem nebo francouzskými bramborami, jež španělská či francouzská kuchyně nikdy nezahlédly. Toskánská polévka...
projít na článekKdo by neznal květákovou polévku. Tato polévka v našich kuchyních již zdomácněla. Každá rodina má svůj originální recept, který pokládá za ten nejlepší. Vždyť hustá, voňavá a vydatná květáková polévka podle babičky vás nejen zasytí, ale i zahřeje, a to ji
projít na článekDENNÍ MENU 3.6.-9.6.2024 Pondělí: Polévka Kuřecí vývar s těstovinou 39,- Hlavní jídlo 1 Katův šleh, rýže 119,- Hlavní jídlo 2 Smažený vepřový řízek, vařený brambor 129,- Úterý: Polévka Pórkový krém 39,-
projít na článekKam na vymazlené polední menu v Ostrožské Nové Vsi? No přeca na Slovácký dvůr, kde pro vás každý týden připravujem samé dobroty! A jak to vlastně vypadá a co si u nás možete dat dobrého? Ke každému meníčku od nás dostanete vodu zdarma a v pondělí, st
projít na článekGulášová polévka je tradiční druh uherské polévky, která obsahuje rozemleté maso, cibuli a vařené brambory. Typická je její červená barva, výrazná chuť a velká hustota. Připravuje se buď uvařením všech potřebných ingrediencí, anebo se dá zakoupit v podobě
projít na článek