Rangers v prodloužení srovnali stav série! Hrdinou se stal Goodrow

I druhé utkání mezi Rangers a Panthers bylo hodně vyrovnané a rozhodnout se muselo až v prodloužení. Z vítězství se radují hokejisté z New Yorku, kteří srovnal stav série na 1:1.

  • Web: NHL.CZ
  • Aktualizace: 28.5.2024
projít na článek

Čtyři góly v základní části? Goodrow ukazuje sílu v play off. Zase!

Barclay Goodrow patřil mezi klíčové posily Tampy Bay při tažení ke dvěma pohárům za sebou. Poté na něj ale nezbylo místo pod platovým stropem, a tak ho podepsali New York Rangers. Tam si ho chválí za jeho lídrovství a platnost ve čtvrté lajně. V základní

projít na článek

Prodloužení? Vsaďte výhru Rangers, zase to dokázali!

Z možné pohodlné výhry se nakonec pro New York Rangers zrodilo velké drama. Ale s dobrým koncem – zase! V prodloužení jsou v tomto ročníku stoprocentní, ze čtyř ovládli stejný počet. Ujali se vedení v sérii a chtějí víc.

projít na článek

Rangers zvládli třetí duel, v prodloužení rozhodl Wennberg

Třetí zápas mezi Floridou Panthers a New Yorkem Rangers dopadl lépe pro hostující celek! Vyrovnané utkání dospělo až do prodloužení, které rozhodl Alexander Wennberg.

projít na článek

Prodloužení osvobození od cla aDPH přidovozu zboží

Na stránkách Finanční správy byla v pátek zveřejněna informace o prodloužení lhůty pro osvobození od cla a DPH u dovozu zboží, které je nezbytné k boji proti následkům rozšíření onemocnění COVID-19, až do 30. dubna 2021. Příspěvek Prodloužení osvobození

projít na článek

I druhá série je srovnána! Ve třetí třetině rozhodl Marchment

Po dvou nocích, kdy se muselo rozhodnout až v prodloužení, se tentokrát hrálo "pouze" šedesát minut. Dallas dokázal ve třetí třetině přetáhnout duel na svoji stranu a nakonec vyhrál 3:1.

projít na článek