Rangers zvládli třetí duel, v prodloužení rozhodl Wennberg

Třetí zápas mezi Floridou Panthers a New Yorkem Rangers dopadl lépe pro hostující celek! Vyrovnané utkání dospělo až do prodloužení, které rozhodl Alexander Wennberg.

  • Web: NHL.CZ
  • Aktualizace: 28.5.2024
projít na článek

I druhá série je srovnána! Ve třetí třetině rozhodl Marchment

Po dvou nocích, kdy se muselo rozhodnout až v prodloužení, se tentokrát hrálo "pouze" šedesát minut. Dallas dokázal ve třetí třetině přetáhnout duel na svoji stranu a nakonec vyhrál 3:1.

projít na článek

Rangers v prodloužení srovnali stav série! Hrdinou se stal Goodrow

I druhé utkání mezi Rangers a Panthers bylo hodně vyrovnané a rozhodnout se muselo až v prodloužení. Z vítězství se radují hokejisté z New Yorku, kteří srovnal stav série na 1:1.

projít na článek

Prodloužení? Vsaďte výhru Rangers, zase to dokázali!

Z možné pohodlné výhry se nakonec pro New York Rangers zrodilo velké drama. Ale s dobrým koncem – zase! V prodloužení jsou v tomto ročníku stoprocentní, ze čtyř ovládli stejný počet. Ujali se vedení v sérii a chtějí víc.

projít na článek

Češi řeší přesilovky, trenér slíbil změny. Je to o detailech, říká Plekanec

Nevyužiješ přesilovku pět na tři, nemůžeš vyhrát zápas. Čeští hokejisté ale ve středu odpoledne postavili známé moudro na hlavu a po neúspěšné dvojnásobné přesilovce zvládli duel s Dánskem, ve kterém prohrávali, a zvítězili 7:4. „Z fleku vám řeknu, že pět

projít na článek

Prodloužení osvobození od cla aDPH přidovozu zboží

Na stránkách Finanční správy byla v pátek zveřejněna informace o prodloužení lhůty pro osvobození od cla a DPH u dovozu zboží, které je nezbytné k boji proti následkům rozšíření onemocnění COVID-19, až do 30. dubna 2021. Příspěvek Prodloužení osvobození

projít na článek