I druhá série je srovnána! Ve třetí třetině rozhodl Marchment

Po dvou nocích, kdy se muselo rozhodnout až v prodloužení, se tentokrát hrálo "pouze" šedesát minut. Dallas dokázal ve třetí třetině přetáhnout duel na svoji stranu a nakonec vyhrál 3:1.

  • Web: NHL.CZ
  • Aktualizace: 28.5.2024
projít na článek

Rangers zvládli třetí duel, v prodloužení rozhodl Wennberg

Třetí zápas mezi Floridou Panthers a New Yorkem Rangers dopadl lépe pro hostující celek! Vyrovnané utkání dospělo až do prodloužení, které rozhodl Alexander Wennberg.

projít na článek

2. pivní turnájek série pokračuje

V pohodové atmosféře Billiard Clubu v Hradci Králové se konal druhý turnaj série pivních turnájků. Výsledky turnaje naleznete zde: http://maplepoolclub.cz/pt/turnaj/?TournamentID=2387&ActionID=3 P.S. hráli jsme i zápas o třetí místo, výsledek

projít na článek

Když na hokej, tak v Montrealu

Pobývat v Montrealu a nezajít na hokej by byl, alespoň pro mužskou část našeho zájezdu, hřích. Sídlí tu totiž nejúspěšnější hokejový klub NHL. Když jsme zjistili, že se zde 22.září hraje hokej, neváhali jsme ani minutu a ihned si zakoupili vstupenky. Přes

projít na článek

Druhá příčka z Kopné příslibem na Šumavu

Ve Slušovicích se rozběhl seriál Rallysprint Série, ve kterém loni získala posádka Samohýl Škoda Teamu Adam Březík – Ondřej Krajča druhé místo celkově (P2+).

projít na článek

Rangers v prodloužení srovnali stav série! Hrdinou se stal Goodrow

I druhé utkání mezi Rangers a Panthers bylo hodně vyrovnané a rozhodnout se muselo až v prodloužení. Z vítězství se radují hokejisté z New Yorku, kteří srovnal stav série na 1:1.

projít na článek