Rebarborové chutney

Toto úžasné rebarborové chutney se skvěle hodí k tvrdým sýrům, grilovanému masu, topinkám i například jako „dip“ k zelenině.     Toto úžasné rebarborové chutney se skvěle hodí k tvrdým sýrům, grilovanému masu, topinkám i například jako „dip“ k zelenině.     Toto úžasné rebarborové chutney se skvěle hodí k tvrdým sýrům, grilovanému masu, topinkám i například jako „dip“ k zelenině.  Read MoreReceptyOnLine.cz – kuchařka, recepty a inspirace Článek Rebarborové chutney se nejdříve objevil na GASTROINOVACE.cz.

projít na článek

Sklizeň rebarbory právě vrcholí! Nepropásněte ji a inspirujte se recepty, které si zamilujete.

Sezóna rebarbory je v plném proudu a jelikož není nikterak dlouhá, určitě stojí za to ji využít naplno. I když se jedná o zeleninu, v kuchyni se využívá zpravidla nasladko – nejčastěji ji znáte v podobě koláče. Vyzkoušejte ale i méně obvyklé recepty a při

projít na článek

Čatní (chutney): Jak si poradit s domácí výrobou tradiční indické pochutiny?

Čatní (chutney), české a domácí recepty, tipy. • Indická inspirace pro české (moravské, slezské) domácí výrobce. • Čatní chce to odvahu. • Proč se nerozhlédnout po světě? • Naladit [] The post Čatní (chutney): Jak si poradit s domácí výrobou tradiční ind

projít na článek