Toto úžasné rebarborové chutney se skvěle hodí k tvrdým sýrům, grilovanému masu, topinkám i například jako „dip“ k zelenině. Toto úžasné rebarborové chutney se skvěle hodí k tvrdým sýrům, grilovanému masu, topinkám i například jako „dip“ k zelenině. Toto úžasné rebarborové chutney se skvěle hodí k tvrdým sýrům, grilovanému masu, topinkám i například jako „dip“ k zelenině. Read MoreReceptyOnLine.cz – kuchařka, recepty a inspirace Článek Rebarborové chutney se nejdříve objevil na GASTROINOVACE.cz.
Sezóna rebarbory je v plném proudu a jelikož není nikterak dlouhá, určitě stojí za to ji využít naplno. I když se jedná o zeleninu, v kuchyni se využívá zpravidla nasladko – nejčastěji ji znáte v podobě koláče. Vyzkoušejte ale i méně obvyklé recepty a při
projít na článekČatní (chutney), české a domácí recepty, tipy. • Indická inspirace pro české (moravské, slezské) domácí výrobce. • Čatní chce to odvahu. • Proč se nerozhlédnout po světě? • Naladit [] The post Čatní (chutney): Jak si poradit s domácí výrobou tradiční ind