Jednou z velkých zálib Čechů je sbírání hub. Tomuto koníčku se nikde jinde ve světě tolik nevěnují. Málokdo z cizinců houby zná, nebo je dokonce konzumuje. My je máme velice rádi a umíme je v kuchyni využít mnoha různými způsoby. Jedním z nich je právě houbový guláš.
Kadmu se u urit nkdy objevila za dvemi neekan nvtva. Nemte, ale pichystno nic, co byste jim zrovna mohli nabdnout a nechcete je jen odbt suenkami? Pak vdy mjte po ruce jedno, nebo dv listov tsta pomoc kterho mete vykouzlit rychl sladk dezerty, nebo i slan
projít na článekSprávně udělaný guláš je gurmánským požitkem. Kolik masa, tolik cibule, říká jedno pravidlo. Ano, guláš je poté přirozeně zahuštěný právě tou rozvařenou cibulí a má také příjemnou nasládlou chuť. Druhou ingrediencí je nakrájené kvalitní maso, hovězí je ne
projít na článekSegedínský guláš je častým pokrmem českých hospod a restaurací, jeho hlavními ingrediencemi, bez kterých se neobejde a které jsou pro něj charakteristické, jsou vepřové maso a kysané zelí. A co že to vlastně ten segedínský guláš je? Kousky dušeného, šťavn
projít na článekBramborový guláš je evergreen, který úspěšně prochází všemi stravovacími módami a styly. Uvařit bramborový guláš je snadné a rychlé – s přípravou si poradí i nezkušený kuchař. Další výhodou tohoto guláše je dostupnost surovin. Velkým plusem je rovněž jeho
projít na článekJedná se o výborný guláš, který se připravuje z krůtího masa, takže je nejen velmi chutný, ale i zdravý a dietní.
projít na článek