Slávky jsou běžně po celém světě sbírány na jídlo z přírodních i z uměle vytvořených lokalit. Jsou základem pro mnohé pokrmy z mořských plodů ve španělské, portugalské, francouzské, holandské, belgické a italské kuchyni. Jejich chuť je zvláštně kořenitá. Obsahují málo kalorií, minerální soli, železo, vitamíny A, B, C, D a bílkoviny. Podávají se s lasturou i bez ní. V Evropě se jich ročně spotřebuje přibližně 100 tisíc tun. Čerstvé slávky už pořídíte i v českých obchodech bez problémů. Jejich příprava je velmi rychlá a výsledek stojí za to.
Jednohubky, kanapky a chuťovky jsou oblíbené vánoční a silvestrovské recepty. Nechybí na žádném vánočním stole. Chuťovky se podávají při oslavách [] Příspěvek Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra! pochází z Vánočn
projít na článekSlávka jedlá je velký mořský mlž. Je typickým pokrmem středoevropské kuchyně a lze ji připravit na mnoho způsobů.
projít na článekHoní vás mlsná a chcete si rychle udělat něco vskutku dobrého? Zkuste vybírat mezi recepty na rychlé moučníky. V dnešní uspěchané době nemáme čas na sebe, natož na pečení a vaření. Rychlé recepty jsou odrazem naší hektické doby. Recepty jsou snadné, relat
projít na článekDomací pekárny jsou beze sporu hitem poslední doby. I my jsme se rozhodli si ji pořídit, ale zatím se rozhodujeme jakou značku a typ. Sledujte náš web Rychlé-recepty.cz, protože se určitě podělíme s naším výběrem a potom i s recepty a zkušenostmi.
Melounové smoothie je úžasně povzbuzující, lehoučké a zachrání vás před dehydratací. Můžete ho pojmout také jako svačinku, protože dokonce zažene malý hlad. Máte-li rádi melouny, tak vyzkoušejte naše recepty na smoothie a mixované nápoje.
projít na článek