Renáta Benčová a její cesta k dlouhému triatlonu a plány pro rok 2020

Renča je triatlonistka, která s námi začala spolupracovat koncem léta tohoto roku a my si toho velice vážíme. Je to svěřenkyně našeho nejlepšího trenéra na dlouhé tratě Luboše Bílka, který dlouhodobě žije ve Švýcarsku a předtím žil v Německu. Luboš trénoval světové hvězdy na Irnomanských tratích jako je Sebastian Kienle od roku 2006, nyní trénuje další [] The post Renáta Benčová a její cesta k dlouhému triatlonu a plány pro rok 2020 appeared first on .

projít na článek

Šéfka triatlonu představila plány pro 2016

Předsedkyně České triatlonové asociace Lenka Kovářová prozradila, na co se všichni fanoušci triatlonu mohou v roce 2016 těšit. Vrcholem sezony bude olympiáda v Riu a Kovářová doufá, že se do Brazílie probojují alespoň dva triatlonoví reprezentanti.

projít na článek

Kubíček u Lipna ovládl závod EP v terénním triatlonu

Přední Výtoň u Lipna v neděli hostila závod Evropského poháru v terénním triatlonu, který byl zároveň mistrovstvím České republiky. Závod s názvem TNATURA CZECH se konal pod hlavičkou ETU (European Triathlon Union) a na startu kromě Heleny Erbenové nechyb

projít na článek

Kdo letos zvítězí v triatlonu CTP DoksyRace 2017?

90 km na kole, 1,9 km plavání v Máchově jezeře a 21 km běhu po lesních cestách letos čeká závodníky již 15. ročníku triatlonu CTP DoksyRace. Generálním partnerem závodu je již počtvrté významná developerská společnost CTP. Kromě stovek soutěžících z širok

projít na článek

Královnou triatlonu je Vendula Frintová

V krásném prostředí libereckého hotelu se v sobotu 26.11. odehrál galavečer slavnostního ceremoniálu nejlepších triatlonistů v rámci aquatlonu, terénního, dlouhého a krátkého triatlonu. Proběhlo vyhlášení trenéra roku a ankety Krále triatlonu.

projít na článek

Počasí nepřeje ani zimnímu triatlonu

V neděli 19. ledna 2014 se měl ve Vimperku konat úvodní závod Českého poháru v zimním triatlonu, ale kvůli nedostatku sněhu byl přeložen na 9. března. Sezona zimního triatlonu tak bude odstartována o týden později v Jablonci nad Nisou.

projít na článek