Šéfka triatlonu představila plány pro 2016

Předsedkyně České triatlonové asociace Lenka Kovářová prozradila, na co se všichni fanoušci triatlonu mohou v roce 2016 těšit. Vrcholem sezony bude olympiáda v Riu a Kovářová doufá, že se do Brazílie probojují alespoň dva triatlonoví reprezentanti.

projít na článek

TRIPrague jako součást celosvětové série?

Lenka Kovářová je předsedkyní České triatlonové asociace a pochopitelně nechyběla na vrcholné akci domácí scény, kterou byl závod TRIEXPERT TRIPrague. V centru české metropole se unikátní závod konal již podruhé. Šéfka českého triatlonu nyní věří, že tent

projít na článek

Renáta Benčová a její cesta k dlouhému triatlonu a plány pro rok 2020

Renča je triatlonistka, která s námi začala spolupracovat koncem léta tohoto roku a my si toho velice vážíme. Je to svěřenkyně našeho nejlepšího trenéra na dlouhé tratě Luboše Bílka, který dlouhodobě žije ve Švýcarsku a předtím žil v Německu. Luboš trénov

projít na článek

Královnou triatlonu je Vendula Frintová

V krásném prostředí libereckého hotelu se v sobotu 26.11. odehrál galavečer slavnostního ceremoniálu nejlepších triatlonistů v rámci aquatlonu, terénního, dlouhého a krátkého triatlonu. Proběhlo vyhlášení trenéra roku a ankety Krále triatlonu.

projít na článek

Počasí nepřeje ani zimnímu triatlonu

V neděli 19. ledna 2014 se měl ve Vimperku konat úvodní závod Českého poháru v zimním triatlonu, ale kvůli nedostatku sněhu byl přeložen na 9. března. Sezona zimního triatlonu tak bude odstartována o týden později v Jablonci nad Nisou.

projít na článek

Český pohár v dlouhém triatlonu vrcholí na Slovensku

Slovenský Šamorín v neděli 13. září hostí poslední závod seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu. Na tratích polovičního ironmana se představí i úřadující mistr Evropy ve středním triatlonu Filip Ospalý.

projít na článek