Rodinný dům Olšany u Rousínova

Lokalita: Olšany u Rousínova, okres Vyškov Použité produkty: Hliníková okna Slovaktual HEROAL W72 Vchodové dveře Heroal D72 s nerezovým kulatým madlem 1000 mm s plnou výplní a dveřním světlíkem s mléčným zasklením Hliníkové zdvižně-posuvné dveře Heroal S 77 s odvodňovacím systémem DS Barva Antracit RAL 7016 Zasklení nadměrných skel pomocí minijeřábu. Bezpečnostní zasklení VSG Rozměr: 2058 x 2209 mm (245 kg) https://drmontaze.cz/wp-content/uploads/2020/02/20161210_104107.mp4 20161210_133321_Trim The post Rodinný dům Olšany u Rousínova appeared first on DR montáže.

projít na článek

Rodinný dům Klenovice na Hané

Lokalita: Klenovice na Hané, okres Prostějov Plastová okna OPTIM Vstupní plastové vchodové dveře AD76 Barva Antracit The post Rodinný dům Klenovice na Hané appeared first on DR montáže.

projít na článek

Rodinný dům 5 + 2, prostorné podsklepení, pozemek 1306 m2

Mimořádná a neopakovatelná nabídka prodeje nemovitosti. Odkaz na webové stránky prodávané nemovitosti s podrobnými a obsáhlými informacemi poskytnu obratem na písemný či telefonický dotaz. Rodinný dům mezi zahradami 5+2 Možnost dvougeneračního bydlení P

projít na článek

RD 4+1,patrový,zahrada,garáž-Olšany u Prostějova

*** všech 40 fotografií naleznete na našich webových stránkách ERA reality *** Nechcete bydlet v prachu velkoměsta v developerem postavené a prostorově stísněné krabičče, ale přitom chcete mít všechny výhody městského života na dosah? Pomalou jízdou a pře

projít na článek

Moderní dvoupodlažní rodinný dům | Park Resort Průhonice

Nadstandardní moderní rodinný dům (novostavba), který je součástí úspěšného projektu Park Resort Průhonice. Nachází se v nově vybudované rezidenční čtvrti v přímém sousedství s Čestlicemi či Osnicí a jen pár kroků od nádherného Průhonického parku a zámku.

projít na článek

Červnový Spark uvádí: Lídr FORREST JUMP Pepa Michálek je vzteklý gorilí samec a rodinný typ

Lídr FORREST JUMP Pepa Michálek se na úvod rubriky Deep Look Inside v červnovém Sparku charakterizuje jako „vzteklý gorilí samec“. Jak však vyplývá z dalších odpovědí na daný set otázek, vlastně je to citlivka a rodinný typ.

projít na článek