Salsiccia končí, zabijačka začíná!

Vážení zákazníci, léto uteklo jako voda a my se tak, jako již pravidelně, na zimu loučíme s naší salsicciou (k dispozici do 8.10. a hlavně do vyprodání zásob). Nezoufejte, protož pro opravdové fajnšmekry začíná neméně oblíbené období. Grilování totiž střídá zabijačka. Od úterý 11.10. můžete na našich prodejnách ochutnat jitrnice, jelita, prejty a samozřejmě naši vyhlášenou vinnou klobásu v sympatickém balení. Těšíme se na Vaši návštěvu The post Salsiccia končí, zabijačka začíná! first appeared on Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH.

projít na článek

Salsiccia je zpět!

Vážení zákazníci, čas se naplnil a je třeba se pustit do grilování na plný plyn (nebo dřevo či uhlí ). Kromě klasických specialit, které Vám nabízíme pravidelně, zároveň rozjíždíme i marinované krkovičky v bylinkové a pikantní marinádě (v Praze na obj

projít na článek

Zabijačka v tradičním prostředí ‚,slováckého gruntu‘‘ se vydařila

Malebné prostředí areálu Bukovanského mlýna u Kyjova přivítalo za slunečného, byť větrného počasí, účastníky pravé slovácké zabijačky, kterou společnost Bioveta, a.s. připravila jako další z akcí v rámci věrnostního programu Banka Bioveta.

projít na článek

16.10.2023 Burčák - poslední možnost. Svařák - začínáme.

Vážení zákazníci, tento týden je posledním, kdy bude ještě v nabídce moravský burčák bílý a někdy i červený. Na konci týdne bude prodej burčáku pro tento rok definitivně ukončen. Jak už to tak bývá, něco končí a něco začíná. Venku se ochladilo a to zname

projít na článek

Zabijačka s Bankou Bioveta

10.-11. března 2023 se sešla ve výborné náladě na Váňově statku v Dubovicích u Pelhřimova početná skupina veterinářů, kteří využili své zlaťáky z věrnostního programu Banka Bioveta k tomu, aby spolu s námi prožili tradiční zabijačku. A stálo to za to – vě

projít na článek

Posilování imunity začíná v kuchyni

Příroda pomalu začíná barvit listy do žluta a červena – spolu s touto krásnou podívanou ale přichází také ochlazení a sychravé počasí, které u osob s nedostatečné silnou imunitou vyvolá nachlazení a chřipky. The post Posilování imunity začíná v kuchyni ap

projít na článek