Saturejka

Přidává se do luštěnin, k bramborům, slaným pomazánkám. Používá se do uzenin a k zelenině, zejména k zelí a kapustě. Do luštěniny je oblíbený nejen pro svoje specifické aroma ale i pro svoje pozitvní účinky proti nadýmání. Má mírně pepřové aroma. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 10 g.......................26 Kč Kořenka 80 ml - 13 g.................................................38 Kč Sáček (znovuuzavíratelný) 600 ml - 100 g..................124 Kč Kořenka 600 ml - 100 g............................................174 Kč Vámi zvolený typ balení výrobku napište prosím do poznámky při objednávce. Při zvolení 600 ml balení bude objednávka přepočítána a konečná cena objednávky potvrzena emailem. Děkujeme za pochopení

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Čubrica - kořenka 80 ml

Oblíbená směs v balkánské kuchyni pro přípravu mletých i jiných mas, zapékané zeleniny, do salátů, polévek a luštěninových pokrmů. Složení: saturejka, pískavice, česnek, petžel, paprika, pepř, sůl (15%). Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 30 g.....

projít na článek

Čubrica - sáček 60 ml

Oblíbená směs v balkánské kuchyni pro přípravu mletých i jiných mas, zapékané zeleniny, do salátů, polévek a luštěninových pokrmů. Složení: saturejka, pískavice, česnek, petžel, paprika, pepř, sůl (15%). Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 30 g.....

projít na článek

Provensálské bylinky

Aromatická směs bylinek z jižní Francie se výborně hodí ke kuřecímu masu, rybě nebo králíkovi. Používá se i do dušené a zapékané zeleniny jako je rattatouile. Skvěle se kombinuje s červeným vínem. Složení: saturejka, oregano, tymián, rozmarýn, fenykl, le

projít na článek

Tymián

Jemně aromatický tymián se nejčastěji přidává ke zvěřině, skopovému nebo hovězímu masu. Výborně se kombinuje s červeným vínem při pečení masa. Tymián se také přidává do omáček nebo do luštěnin. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 10 g...............

projít na článek