Seminář v bulharském městě Stará Zagora

Ve dnech 25.-26.11.2022 se v univerzitním městě Stara Zagora uskutečnil seminář, který organizovala Bulharská asociace veterinárních lékařů pro hospodářská zvířata (BAVFA) ve spolupráci s firmou Lekoom. Seminář se uskutečnil i díky významné podpoře ze strany vedení Biovety. Hlavními přednášejícími na tomto semináři byli MVDr. Pavel Raška a MVDr. Josef Zajíc. Přednášky MVDr. Rašky byly orientovány na vakcinační programy u skotu a jejich význam v prevenci onemocnění telat. Dalším velice podrobně zpracovaným tématem byla terapie a prevence onemocnění mléčné žlázy u krav. MVDr. Zajíc se zaměřil především na reprodukci zvířat a případné poporodní komplikace zdravotního stavu krav. Na tomto semináři byl jedním z přednášejících také spolupracovník firmy Lekoom, doc. Dr. Chavdar Filipov, který přítomné veterinární lékaře seznámil s novými trendy ve veterinární imunologii.

projít na článek

Bioveta na veterinárním semináři v Bulharsku

Ve dnech 18.–20. 4. 2019 se v Bulharsku, v univerzitním městě Stara Zagora, uskutečnil další seminář organizovaný praktickými veterinárními lékaři ze skupiny VVC (Virtual Veterinary Community), na jehož konání se jako jeden z hlavních sponzorů podílela i

projít na článek

Bulharsko: Bioveta účastníkem semináře ve městě Sandanski

Dne 31.5.2024 proběhl seminář ve městě Sandanski, které se nachází na bulharsko-řeckém pomezí a údajně se zde narodil thrácký gladiátor Spartakus.

projít na článek

1.všeukrajinský seminář o zdravotní problematice koní

V jednom z největších koňských klubů na Ukrajině,v městě Žaškiv, uspořádala firma Bioveta Ukrajina ve dnech 29.-31.10. 2021 za účasti velvyslance České republiky v Ukrajině pana Radka Matuly, 1.všeukrajinský seminář o zdravotní problematice koní.

projít na článek

Pozvánka na seminář SP SZP

Pozvánka na seminář SP SZP zaměřené na 1. kolo příjmu žádostí pro Olomoucký a Zlínský kraj Více informací v detailu The post Pozvánka na seminář SP SZP first appeared on Malá Bystřice.

projít na článek

Školení imunologie a vakcinologie psů v Poltavě

Poslední seminář roku 2019 pod záštitou ukrajinské pobočky Biovety se uskutečnil 19. 12. ve městě Poltava.

projít na článek