Šest rad pro začínající manažery

Jestliže jste se poprvé ocitli (nebo se teprve ocitnete) na pozici manažera, zřejmě si kladete otázku, co byste měli dělat a jaká pravidla dodržovat, abyste vykročili tou správnou nohou a byli ve svých manažerských snahách co možná nejúspěšnější. Právě pro vás je určeno následujících šest rad pro začínající manažery.

projít na článek

Šest každodenních návyků, které ihned navýší vaši produktivitu

Rádi byste byli produktivnější? Zdá se vám, že nic nestíháte, že nejste dostatečně dobří v organizování vlastního času nebo že občas pozbýváte energii? V dnešním článku pro vás máme šest každodenních návyků, které vám pomohou ihned zlepšit svoji produktiv

projít na článek

Příchod k novému zaměstnavateli: Šest věcí, kterým se musí manažer vyhnout

Jste manažer a chystáte se na přechod k novému zaměstnavateli? Budete nově vést tým, který neznáte, a nechcete hned na začátku udělat žádné velké přešlapy? Zde je šest věcí, kterým se musíte vyhnout, pokud se chystáte převzít manažerskou roli u nového zam

projít na článek

Podstatná jména začínající na D

Čeština je velmi bohatý jazyk. Svědčí o tom i následující přehled podstatných jmen začínajících na písmeno D.

projít na článek

Vestax VMC-004XLu

Komerční 4-kanálový hobby mixážní pult série VMCpatří do kategorie club-mix a je ideální pro začínající uživatele, výborně se hodí pro vaše domácí hudební party. Lze jej rovněž připojit k počítači prostřednictvím USB portu s integrovanou zvukovou kartou.

projít na článek

Vestax VMC-002XLu

Komerční 2-kanálový hobby mixážní pult série VMCpatří do kategorie battle a je ideální pro začínající uživatele, výborně se hodí pro vaše domácí hudební party. Lze jej rovněž připojit k počítači prostřednictvím USB portu s integrovanou zvukovou kartou.

projít na článek