Skvělá letní nabídka na šicí stroje a další sortiment

Když už není léto jak má být, spíše se třeseme zimou, je potřeba přitopit a to ještě nejlépe před sezónou. Po dohodě s polským dodavatelem může naše společnost přijít na trh s produktem, který je velmi zajímavý nejen svojí cenou. Titulek NEJLEVNĚJŠÍ! Kdo má zájem o šití na overlocku, měl by zbystřit. Jedná se totiž o speciální, neopakující se nabídku na tento typ šicího stroje, který se svojí cenou dostává na post nejlevnějšího overlocku na českém trhu. Overlock Lucznik 620 D je 3 a 4-nitný 2-jehlový overlock určený pro domácí šití. Overlock je vybaven diferenciálním transportem, volným ramenem pro šití rukávů a nohavic, plynulou regulací délky, šířky stehu a regulovatelným přítlakem patky. S tímto overlockem lze šít běžné typy tkanin a práci na něm zvládnou i začátečníci. Overlock má snadné navlékání nití a možnost odpojení horního nože pro šití bez ořezu látky. Overlock Lucznik 620 D. Ráj šití.cz nabízí nejlevnější overlock na trhu! Další bombou v nabídkce Ráj šití je šicí stroj Lucznik Maryla. Šicí stroj Lucznik Maryla 2012 je kvalitní šicí stroj pro domácnost. Kovová konstrukce stroje a kovové součástky použité v šicím mechanismu zajišťují dlouhou životnost. Šicí stroj má 22 šicích programů, z toho 18 druhů stehů vč. overlockových a strečových. Je vybaven kyvným CB chapačem a volným ramenem pro šití rukávů a nohavic, funkcí 4 krokové knoflíkové dírky, plynulou regulaci délky stehu apod. Stroj prošije běžné materiály vč. rifloviny. Šicí stroj Lucznik Maryla 2012. Ráj šití.cz nabízí šicí stroj Lucznik Maryla 2012 v cenově výhodné akci vč. hodnotného dárku! The post Skvělá letní nabídka na šicí stroje a další sortiment first appeared on Šicí stroje a galanterie.

projít na článek

Ráj šití

Internetový obchod Ráj Šití specializující se na šicí stroje a prodej dalšího sortimentu.  Šicí stroje, overlocky a další šicí technika.

projít na článek

Šicí stroj levně

Hledáte-li šicí stroj, který by byl levný, ale přitom kvalitou splňoval představy domácího šicího stroje, který poslouží pro běžné šití a přitom se výkonem vyrovná i vyšším třídám? Pak je zde aktuálně nabídka na šicí stroj Lucznik Anna, který je kvalitním

projít na článek

Šicí stroje Lucznik v Burdě

Každá značka pro šicí stroje má svoji minulost. Některé značky jsou jen stínem své historie, některé zcela zanikly. Šicí stroje Lucznik mezi ně nepatří. Dávají o sobě pravidelně vědět nejen v Polsku a dalších zemích, ale také u nás.

projít na článek

Nasazení držáku šicí patky - šicí stroj

 Kompletní přehledný návod na nasazení držáku na patky - snap-on system - pro šicí stroje značky Lucznik. Nasazení držáku šicí patky pro šicí stroje značky Lucznik.

projít na článek

Vodítko okraje a prošívání - šicí stroj

Návod na nasazení a použití pomocného vodítka pro prošívání látky - šicí stroje Lucznik. Vodítko okraje a prošívání pro šicí stroj Lucznik. Vodítko Lucznik se hodí pro všechny šicí stroje Lucznik vyrobené po roce 2006.

projít na článek