Smažená cibule

Cibulka připravená na bramborové nebo hrachové kaše.Výborně se hodí na dochucení vařených nebo pečenýchbrambor, omelet a jiných vaječných jídel. Můžeme ji podávati k pečeným masům. Složení: cibule, olej, pšeničná mouka, sůl. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 25 g.......................25 Kč Kořenka 80 ml - 33 g.................................................39 Kč Sáček (znovuuzavíratelný) 600 ml - 250 g..................124 Kč Kořenka 600 ml - 250 g............................................164 Kč Vámi zvolený typ balení výrobku napište prosím do poznámky při objednávce. Při zvolení 600 ml balení bude objednávka přepočítána a konečná cena objednávky potvrzena emailem. Děkujeme za pochopení

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Bylinkové brambory - sáček 60 ml

Bylinková směs se smaženou cibulkou se přidává do šťouchaných brambor, bramborové kaše nebo při zapékání. Můžeme ji použít při přípravě těstovin nebo do zapékané a dušené zeleniny. Složení: smažená cibule (cibule, pšeničná mouka, rostlinný olej, sůl), pet

projít na článek

Bylinkové brambory - kořenka 80 ml

Bylinková směs se smaženou cibulkou se přidává do šťouchaných brambor, bramborové kaše nebo při zapékání. Můžeme ji použít při přípravě těstovin nebo do zapékané a dušené zeleniny. Složení: smažená cibule (cibule, pšeničná mouka, rostlinný olej, sůl), pet

projít na článek

Černucha - sáček 60 ml

Černucha se používá podobně jako sezam, mák nebo kmín. Její matně černá semena jsou velmi dekorativní a proto jsou používána do pečiva nebo k posypání slaného pečiva. Černuchu najdeme i v indické kuchyni jako koření do různých zeleninových směsí a karí. B

projít na článek

Černucha - sáček 600 ml

Černucha se používá podobně jako sezam, mák nebo kmín. Její matně černá semena jsou velmi dekorativní a proto jsou používána do pečiva nebo k posypání slaného pečiva. Černuchu najdeme i v indické kuchyni jako koření do různých zeleninových směsí a karí. B

projít na článek

NASI GORENG: Indonéská smažená rýže s kuřecím masem

Nasi goreng se narodilo v Indonésii, kde jej považují za své národní jídlo, dnes je ale velmi populární také v Malajsii, Singapuru nebo na Srí Lance. Nasi goreng v překladu znamená smažená rýže. Ačkoli se nám to může zdát zvláštní, nasi goreng se často sn

projít na článek