Cibulka připravená na bramborové nebo hrachové kaše.Výborně se hodí na dochucení vařených nebo pečenýchbrambor, omelet a jiných vaječných jídel. Můžeme ji podávati k pečeným masům. Složení: cibule, olej, pšeničná mouka, sůl. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 25 g.......................25 Kč Kořenka 80 ml - 33 g.................................................39 Kč Sáček (znovuuzavíratelný) 600 ml - 250 g..................124 Kč Kořenka 600 ml - 250 g............................................164 Kč Vámi zvolený typ balení výrobku napište prosím do poznámky při objednávce. Při zvolení 600 ml balení bude objednávka přepočítána a konečná cena objednávky potvrzena emailem. Děkujeme za pochopení
Bylinková směs se smaženou cibulkou se přidává do šťouchaných brambor, bramborové kaše nebo při zapékání. Můžeme ji použít při přípravě těstovin nebo do zapékané a dušené zeleniny. Složení: smažená cibule (cibule, pšeničná mouka, rostlinný olej, sůl), pet
Bylinková směs se smaženou cibulkou se přidává do šťouchaných brambor, bramborové kaše nebo při zapékání. Můžeme ji použít při přípravě těstovin nebo do zapékané a dušené zeleniny. Složení: smažená cibule (cibule, pšeničná mouka, rostlinný olej, sůl), pet
Černucha se používá podobně jako sezam, mák nebo kmín. Její matně černá semena jsou velmi dekorativní a proto jsou používána do pečiva nebo k posypání slaného pečiva. Černuchu najdeme i v indické kuchyni jako koření do různých zeleninových směsí a karí. B
Černucha se používá podobně jako sezam, mák nebo kmín. Její matně černá semena jsou velmi dekorativní a proto jsou používána do pečiva nebo k posypání slaného pečiva. Černuchu najdeme i v indické kuchyni jako koření do různých zeleninových směsí a karí. B
Nasi goreng se narodilo v Indonésii, kde jej považují za své národní jídlo, dnes je ale velmi populární také v Malajsii, Singapuru nebo na Srí Lance. Nasi goreng v překladu znamená smažená rýže. Ačkoli se nám to může zdát zvláštní, nasi goreng se často sn
projít na článek