Společně za úsměv

Společně za úsměv je grantový program a veřejná sbírka Konzumu, díky kterému se nám již po osmé podařilo získat finanční prostředky na podporu dostupnosti našich služeb pro klienty z okolí Ústí nad Orlicí. Letos v březnu 2024 jsme si převzali šek, kde jsme díky této sbírce a daru Konzumu získali úžasnou částku 8 162 Kč za rok 2023. Tyto prostředky budou použity na dobíjení IREDO karet pro klienty sociální rehabilitace a sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením, kteří potřebují podpořit v dojíždění. Moc děkujeme KONZUMu, obchodnímu družstvu v Ústí nad Orlicí i všem dárcům. Vaší podpory si velice vážíme. Článek Společně za úsměv se nejdříve objevil na CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s..

projít na článek

Zubní implantát vám vykouzlí úsměv na tváři

Zubní implantát má moc obnovit vaši ztracenou zubní korunu a vrátit vám zpět zářivý úsměv. V tomto článku se společně podíváme na to, jak probíhá celý proces, který se skrývá za jedním zubním implantátem. Jak získat zubní implantát? Zubní implantát postup

projít na článek

VYKOUZLIT ÚSMĚV NA TVÁŘI DRUHÝCH

Mám obrovskou radost, že jsem právě dnes, po svém návratu domů, vykouzlila tolika milým lidem úsměv na tváři. Jsem plná středomořské energie a zářím.. takže s láskou v srdci posílám takovouhle sílu i dobro s vděčností dál. Amen.

projít na článek

Pozvánka na Benefiční koncert Evy Burešové ,,Vykouzli dětský úsměv

Vstupenky koupíte přes tento odkaz Příspěvek Pozvánka na Benefiční koncert Evy Burešové ,,Vykouzli dětský úsměv pochází z I.B.S.A. - czech, s.r.o.

projít na článek

Sešity pro Dětský úsměv

Tisk dětských sešitů pro unikátní projekt preventivní péče o zuby dětí v mateřských školách, na prvním stupni základních škol a v dětských domovech s důrazem na opakovaný praktický nácvik účinného čištění chrupu, jehož je Twin Design Studio partnerem. Chi

projít na článek

V neděli 13.května 2012 dělo se toho hodně

Úsměv nechyběl na tvářích, nálada byla skvělá, počasí též, tak jsme stihli plno práce.

projít na článek