Spory o užívání účelových komunikací v uzavřených areálech

Účelové komunikace v uzavřených areálech a jejich provozní režim jsou v zákoně o pozemních komunikacích předmětem úpravy prostřednictvím několika málo stručných ustanovení. Jejich existence je na hraně veřejnoprávní regulace a situace, které kolem nich vznikají, téměř ve všem podléhají soukromoprávním předpisům. Zákon o pozemních komunikacích stanovuje, že účelové komunikace v uzavřeném prostoru nebo objektu nejsou [] The post Spory o užívání účelových komunikací v uzavřených areálech appeared first on Dušek Jan.

projít na článek

Newsletter (Leden 2014)

Změna procesních předpisů k 1.1.2014 Novelou Občanského soudního řádu, zák. č. 99/1963 Sb., účinnou od 1.1.2014 dochá-zí ke změně věcné příslušnosti soudu ve věcech ochrany osobnosti. Doposud ve vě-cech ochrany osobnosti podle občanského zákoníku a ochran

projít na článek

Jak fungují optické snímače Renishaw

Vyhledejte informace o funkci otevřených i uzavřených optických snímačů společnosti Renishaw.

projít na článek

Odměřování polohy

Potřebujete odměřovací systém? Podívejte se, jak velký rozsah inkrementálních, absolutních, lineárních, rotačních, otevřených a uzavřených snímačů nabízí společnost Renishaw.

projít na článek

Proč je i v dnešní přetechnizované době bezdrátový rozhlas důležitý

Obecní rozhlas patří i dnes k běžnému vybavení jak malých obcí, tak i menších měst, popř. jej najdeme v rozsáhlých areálech velkých podniků. Zejména obce dobře vědí, jak velký význam mají a proč se vyplatí je udržovat v chodu i nadále. Pojďme najít ty hla

projít na článek

Uzavřený absolutní snímač FORTiS-N™

Hledáte kompaktní uzavřený odměřovací systém polohy? Objevte novou generaci kompaktních uzavřených lineárních absolutních snímačů Renishaw FORTiS-N™.

projít na článek