Spuštění nových stránek STAVIDLO s.r.o.

Dnes 14.11.2013 Vám představujeme nové firemní stránky. Webovou prezentaci nám ušila na míru firma ŽITNÍK CREATIVE, budeme rádi za váš feedback. Ing. Petr Plecháč majitel a jednatel společnosti Příspěvek Spuštění nových stránek STAVIDLO s.r.o. pochází z STAVIDLO s.r.o.

projít na článek

Politika kvality společnosti STAVIDLO, s.r.o.

Politika kvality společnosti  STAVIDLO, s.r.o. Příspěvek Politika kvality společnosti STAVIDLO, s.r.o. pochází z STAVIDLO s.r.o.

projít na článek

Propojení firemního webu a Facebooku

Dnes jsme zdárně propojili náš Facebook účet s firemním webem. Tzn. všechny aktuality uveřejněné zde na webu se automaticky přidávají do našeho FCB profilu na adrese www.facebook.com/STAVIDLO Rodinný dům Úholičky   Příspěvek Propojení firemního webu a F

projít na článek

Provoz, údržba a rozvoj webových stránek

Proošli jsme společně fází analýzy, fází návrhu a fází vytváření (implementace, programování) webových stránek. Poté následuje výstupní kontrola a pak je na řadě spuštění naostro. Po spuštění přechází webové stránky do fáze zvané provoz, údržba a rozvoj.

projít na článek

Sociální automobil

Sponzorujeme pořízení sociálního automobilu pro dětskou léčebnu Vesnu v Janských Lázních Příspěvek Sociální automobil pochází z STAVIDLO s.r.o.

projít na článek

Rekonstrukce RD Stará Voda

Právě připravujeme pro realizaci rekonstrukci RD ve Staré Vodě Příspěvek Rekonstrukce RD Stará Voda pochází z STAVIDLO s.r.o.

projít na článek