Stavíme, bydlíme Hodonín

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali na výstavu Stavíme, bydlíme Hodonín, která se uskuteční ve dnech 25.-26.1.2013. Naše firma zde bude vystavovat terasy WPC, ploty Häusler a novinky bezúdržbových plotových výplní z hliníku a WPC materiálu. Misto : Dům kultury Horní Valy 6, Hodonín Otvírací doba : pátek 9-18 hod, sobota 9-17 hod Vstupné : zdarma NEVÁHEJTE VYUŽÍT VELETRŽNÍ SLEVY

projít na článek

Fyzioterapie Hodonin

Hodonín Ambulantní fyzioterapie Národní třída 1959/90, Hodonín+420 518 343 [email protected] Přejít na web

projít na článek

Kocourek vyhrál suverénně závod Skalica-Hodonín, Blaha zase premiérový ročník Čertovského běhu v Kroměříži

V sobotu 17. prosince se uskutečnily dva zajímavé běžecké závody. Tím prestižnějším byl známý silniční běh Skalica-Holíč-Hodonín a premiérovým byl kroměřížský Čertovský běh . Na obou se velmi dařilo našim běžcům.  

projít na článek

Bajza zaběhl výborný závod, na 20. ročníku běhu Hodonín-Skalica obsadil v mezinárodní konkurenci 2. místo

Výborného výsledku dosáhl náš mladý běžec Jakub Bajza , když svou účast na jubilejním XX.ročníku Medzinárodného cestného behu Hodonín-Holíč-Skalica korunoval 2.místem. Jeho přemožitelem se stal pouze Maďar Minczér. 

projít na článek

STAVÍME, BYDLÍME v Uherském Hradišti 2020

O víkendu 14. – 15. března bude Městská sportovní hala v sobotu od 9 do 18 h a v neděli do 17 h sloužit jako prodejní a poradenské fórum pro všechny, co mají v plánu stavět a vylepšit si své stávající bydlení. Vstup na výstavu a doprovodný program je zdar

projít na článek

Bydlíme venku: Jak správně pečovat o zahradní nábytek?

Po zakoupení nábytku je také důležité zamyslet se nad způsoby údržby zahradního nábytku, a proto Vám přinášíme pár tipů, díky kterým Vám bude zahradní nábytek dobře sloužit po dlouhá léta.

projít na článek