Jestliže někde v obchodě narazíte na chlazená kuřata v akci a doma disponujete udírnou, neváhejte a vezměte je, budete mít druhý den lahodný oběd třeba s bramborovou kaší a budete se olizovat až za ušima. Když byste něco takového chtěli dělat třeba s bůčkem, budete ho muset naložit několik desítek dní dopředu, v tomto případě vám bude stačit jenom jeden den. Podívejte se, jak je jednoduchý návod, jak udit kuřata a nebudete nikdy chtít jíst žádná jiná. Budou se rozpadat A jak se budou rozplývat na vašem jazyku! Zakoupené celé kuře omyjte, zbavte všech nečistot a případně ořízněte přebytečnou kůži. Dále je potřeba, abyste ho rozsekli na půlky, protože tím dostane tu správnou chuť. Potom jej naložíte v soli, posypete řádné a do detailů červenou paprikou. Takto připravené je uzavřete do dobře uzavíratelné nádoby, kde je necháte do druhého dne, kdy přijdou na scénu do udírny. Druhý den je napícháte na háčky a udíte zhruba osm hodin, takže pokud je chcete mít k pozdějšímu obědu nebo časné večeři, je třeba začít opravdu brzy ráno. Článek Šťavnaté a lahodné maso se nejdříve objevil na Indy a Wich.
nabízíme biocertifikované maso, bioprodukty a farmářské produkty drůbeží maso: husí maso, kachní maso, krocaní maso, krůtí maso, kuřecí maso mléko kravské, vejce zelenina: brambory, dýně, dýně hokaido, cukety, okurky, papriky, rajčata, rukola byliny:
projít na článekOd masojedlíků to slýcháváme neustále: nemohl bych být bez masa , co vy vegani jíte? , maso mi chutná, nechci se ho vzdát , případně smířlivější: maso bych omezit dokázal, ale sýrů se nevzdám a spousty dalších argumentů, které vždy ústí k závěru, že
projít na článekMěkké trhané maso, podávané v dobré bulce se salátem, doplněné lahodnou omáčkou. Tomu se těžce odolává.
Pokud si přejete „dostat“ své hosty vynikající kuchyní, je potřeba mít vkuchyni skvělého kuchaře, který své práci rozumí a baví ho, a dát mu kdispozici potřebné vybavení i kvalitní suroviny. Bez toho se skvěle vařit nedá. Co se týče potraviny, nejen pro š
projít na článekKvalita masa může být různá a dle toho se také často liší i jeho cena. Ne vždy však platí, že kvalitní maso je nejdražší. Pokud máte maso rádi a chcete, aby bylo kvalitní, nemůžete šáhnout na to nejlevnější v supermarketu. Výběru masa, ale především také