Šťavnatý steak na první dobrou? Sous vide!

Takhle šťavnatou vepřovou kotletku jste ještě neměli. Díky metodě sous vide, kdy se připravuje při stálé a nízké teplotě, je maso plné šťávy a doslova nabité chutí. Mrkněte se na video a recept, který jsem natočil pro značku Russell Hobbs. Pokud vás zaujme sous vide hrnec z videa nebo jakýkoliv p...

projít na článek

Ne koláč, ale zlato šťavnatý tvarohový dezert

V dnešním článku jsme si pro Vás připravili vynikající recept pro milovníky šťavnatých tvarohových dezertu. Tenhle tvarohový koláč je snadný na přípravu a má úžasnou tvarohovou chuť. Jemné těsto a tvarohový krém tvoří dokonalou kombinaci chutného dezertu.

projít na článek

Hovězí ossobuco : Stephen Senewiratne

Ossobuco 4 kusů hovězího ossobuca Lehce maso osolte a zavakuujte. Vařte ve vodní lázni sous vide 27 hodin při teplotě 56 °C. Doba přípravy se může lišit v závislosti na produktu. Zázvorová omáčka 2 litry telecí šťávy 100 g řapíkatého celeru 2 cibule

projít na článek

Degutační menu – JARO 2024

Zveme vás na jarní degustační menu! Menu lze objednat od pondělí do čtvrtka. Děkujeme za pochopení. Předkrm Tatarák ze zadního, Vichyssoise krém, kapary, cornichons okurky, pórková majonéza, sušené telecí Mâcon Solutré AOP, Domaine Carrette P

projít na článek

31.1.2024

31.1.2024 Denní nabídka Polévka Hovězí vývar s masem a nudlemi 45Kč Vý

projít na článek

24.1.2024

24.1.2024 Denní nabídka Polévka Hovězí vývar s masem a nudlemi 45Kč Ža

projít na článek