Takhle šťavnatou vepřovou kotletku jste ještě neměli. Díky metodě sous vide, kdy se připravuje při stálé a nízké teplotě, je maso plné šťávy a doslova nabité chutí. Mrkněte se na video a recept, který jsem natočil pro značku Russell Hobbs. Pokud vás zaujme sous vide hrnec z videa nebo jakýkoliv p...
V dnešním článku jsme si pro Vás připravili vynikající recept pro milovníky šťavnatých tvarohových dezertu. Tenhle tvarohový koláč je snadný na přípravu a má úžasnou tvarohovou chuť. Jemné těsto a tvarohový krém tvoří dokonalou kombinaci chutného dezertu.
projít na článekOssobuco 4 kusů hovězího ossobuca Lehce maso osolte a zavakuujte. Vařte ve vodní lázni sous vide 27 hodin při teplotě 56 °C. Doba přípravy se může lišit v závislosti na produktu. Zázvorová omáčka 2 litry telecí šťávy 100 g řapíkatého celeru 2 cibule
projít na článekZveme vás na jarní degustační menu! Menu lze objednat od pondělí do čtvrtka. Děkujeme za pochopení. Předkrm Tatarák ze zadního, Vichyssoise krém, kapary, cornichons okurky, pórková majonéza, sušené telecí Mâcon Solutré AOP, Domaine Carrette P
projít na článek